Сряда, 22 Ноември 2017

Последни новини

Ръководители на мажоретни...

Общински детски комплекс (ОДК) организира за втора поредна година единствения...

Скъсана дига и...

ПАЗАРДЖИК. Днес в областния град се проведе мащабно пожаро-тактическо учение...

Фризьорката Ваня Иванова...

Днес фризьорката Иванка Иванова обяви, че ще отбележи по тържествен...

Първи сме в...

На трето място сме по заловени цигари ПАЗАРДЖИК. Областната дирекция на...

С Любен Дилов-син...

ПАЗАРДЖИК. От 18,30 часа днес в гранд-хотел „Хебър” Любен Дилов-син...

Ден на отворените...

„Електроразпределение Юг“ ( част от ЕVN България) ще се включи...

21-годишен е с...

ПАНАГЮРИЩЕ. Сигналът за инцидента е получен вчера около 19.16 часа,...

Приканват ни да...

От 20 ноември до края на тази работната седмица (24...

«
»

 

Бадминтонистите от БСК “Пазарджик” в четворката при мъжете и жените

Понеделник, 13 Ноември 2017 11:53

СОФИЯ. И тази година бадминтонистите на бадминтон-скуош клуб „Пазарджик” са в златната четворка на държавното за мъже и жени, а в редиците на пазарджишките състезатели се завърнаха Стефан Гърев и Добрина Смилянова.

Възпитаниците на Неделчо Кесов се поздравиха с четвъртото отборно място на завършилата престижна надпревара за смесени отбори. Тя се проведе на 11-12.11.2017 г. в столичната зала „Европа”. Отборът на „Пазарджик” бе в състав: Борис Кесов, Алекс Попов, Илиян Янков, Илиян Стоилов, Стефан Гърев, Кристиян Митев, Мария Йорданова, Добринка Смилянова, Гергана Павлова, Калина Георгиева, Михаела Иванова и Дарина Чавдарова.

Участие взеха 16-те най-добри отбора от първа лига (четири групи по четири отбора)

В групата нашите победиха безапелационно отборите на “Победа”-Дупница със 7:0, „Русе” с 6:1 и “Университетски спортен клуб по бадминтон”-София с 5:2 срещи. Това им позволи класиране за полуфиналите, където отстъпиха драматично на „Стара Загора” с 4:3 срещи. В битката за трето-четвърто място пазарджишките ракети също загубиха с 4:3 от отбора на “ВИАС”-София,като така останахме четвърти.На финала „Стара Загора” победи „Хасково” с 5:2 срещи и стана държавен шампион отборно.

„Смело можем да определим нашето представяне като много добро. За поредна година доказахме, че сме сред водещите клубове в България и сме постоянно в четворката”, коментира Кесов. За отбелязване е завръщането на Стефан Гърев, отличната игра на двойката Илиян Янков/Илиян Стоилов, постоянно доброто представяне на Борис Кесов, както и факта, че тази година си привлякохме и върнахме в редиците Добринка Смилянова, която е състезател на Пазарджишката школа, дошлата от Германия Калина Георгиева, която също е от нашата школа, а същото важи и за Мария Йорданова. Тенденцията е да разчитаме само на наши състезатели, доказали се през годините в различните национални отбори”, направи разбор наставникът.

Дочо ЧАНЕВ

Времето

14.1°C

Пазарджик

Ясно
Влажност: 52%
Вятър: Западен / 3.7 kmh
Четвъртък

2°C/17°C
Петък

4°C/13°C
Събота

4°C/11°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Експресни обяви