Събота, 24 Август 2019

Времето

giweather joomla module


Полицейският бюлетин днес

Четвъртък, 09 Май 2019 13:42

Двама извършители на кражби са задържани от служители на полицейските управления в Септември и Панагюрище. Вчера жителка на Белово подала сигнал в РУ-Септември, че на улица в Белово, от джоба на сина й е извършена кражба на мобилен телефон. В резултат на предприетите действия от страна на органите на реда е установен авторът на посегателството. Оказало се , че това е 25-годишният беловец Н.Й.

Във вторник в РУ-Панагюрище постъпил сигнал от 43-годишният панагюрец П.Ш. Той съобщил, че апаш е откраднал велосипед “DRAG”, на стойност над 1200 лева. При проведеното разследване „По горещи следи“ е заловен 47-годишният Х.Д. от средногорския град. У него е открит и откраднатия велосипед. И по двата случая се водят полицейски производства.

 

 

Велинградски и ракитовски огнеборци са гасили пожар в плевня, намираща се в Костандово. Сигнал за случилото се е бил получен вчера около 13.15ч. на телефон 112. Незабавно към мястото на насочени екипи от РСПБЗН-Велинград и противопожарния участък в Ракитово. Пристигайки огнеборците установили, че горят стопански постройки, собственост на 50-годишната Ф.М. от Костандово. В резултат на пожара са унищожени покривна конструкция на плевня, немалко бали със слама, около 20 куб. метра дърва за огрев. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Велинград. Предстои изясняване на размера на щетите нанесени от огнената стихия, както и причината за възникване на пожара.

 

 

 

                       

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик