Събота, 24 Август 2019

Времето

giweather joomla module


Полицейският бюлетин на 13.05.2019г

Понеделник, 13 Май 2019 13:35

Трима са задържани през изминалия уикенд заради притежание на дрога. На улица в квартал „Изток“ служители от местния участък проверили 21-годишния В.Б. от съседното село Синитово. Оказало се, че младият мъж държи в себе си две малки топчета със синтетичен канабиноид.  Аналогичен е и случая с 40-годишния А.Л. от Пазарджик. Криминалисти от полицейското управление в областния град го засекли в центъра на града. Последвала проверка и се оказало, че той носи в себе си полиетиленово топче с бучка бяло прахообразно вещество. След направения полеви наркотест се оказало, че става дума за амфетамин. С амфетамин е заловен и 22-годишният пазарджиклия К.Т. И тримата са задържани в ареста, а спрямо тях са образувани бързи производства.

 

Полицейски производства са образувани спрямо петима водачи за времето от петък до днес. При рутинни проверки са засечени Д.Н.- 20г. от Кричим, Н.Г.-40г. от Пазарджик и Т.П.-22г. от Септември. Тримата били зад волана на возилата си под въздействието на наркотични вещества, а Т.П. и с 1.92 промила концентрация на алкохол. . В.Г.- 47г. от Септември управлявал нерегистриран мотопед с 1.50 промила.  Най-солидно почерпен се оказал постоянно пребиваващият в страната ни украинският гражданин О.П.- 30г. Той шофирал лек автомобил „Мазда“ с 2.58 промила.

 

Водач на лек автомобил е загинал при пътен инцидент. Тежката катастрофа  станала снощи малко преди 19 часа на изхода на Панагюрище по посока за Пазарджик. 61-годишният Д.Ш. от Пловдив бил зад волана на лек автомобил „Пежо“. Той загубил управлението над возилото и напуснал пътното платно. В резултат на това колата се преобърнала в страни от пътя, а Д.Ш. изпаднал от купето и бил премачкан от автомобила. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Панагюрище. Тялото е транспортирано за аутопсия в „Съдебна медицина“-Пазарджик. Изясняват се обстоятелствата довели до възникване на тежкия инцидент, води се дознание.   

 

          

                            

                                  

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик