Събота, 24 Август 2019

Времето

giweather joomla module


Деца със златни сърца дариха сладки и козунаци на пациентите в болница „Хигия”

Сряда, 24 Април 2019 14:58

ПАЗАРДЖИК. Вълнуваща и емоционална среща имахме днес, на Велика сряда, с малчуганите от група „Незабравка“ и техните преподавателки Еленка Димитрова и Снежана Николова в детска градина „Слънчо“ в Пазарджик. Това съобщиха от болница „Хигия”.

Като участници в проект „Дете със златно сърце“ те избраха да дарят сладки и козунаци на пациентите, настанени за лечение в нашето лечебно заведение в предпразничните дни.

„Целта на инициативата е да научим нашите възпитаници да бъдат съпричастни, добри хора. Защото безразличието всъщност е липса на вяра в каквото и да било, а без нея едва ли можем изобщо да си представим едно смислено съществуване. Мисля, че успяваме и отглеждаме деца, които няма да спестяват добрини, когато станат възрастни“, сподели двигателят на проекта г-жа Еленка Димитрова.

С подкрепата на ръководството на детската градина в лицето на директорката Мая Бойчева и родителите на децата, инициативата „Дете със златно сърце“ се провежда в учебното заведение за шеста поредна година.

„Нашите възпитаници много често са ваши пациенти, болница „Хигия“ е наш партньор за втори пореден път и сме щастливи, че откликвате. Надяваме се сътрудничеството ни да продължи“, споделиха организаторите на инициативата.

Екипът на Медицински комплекс „Хигия“ благодари за удоволствието да бъде част от проекта на децата със златни сърца от ДГ„Слънчо“, техните любими преподаватели и родители! Бъдете здрави и честити и винаги носете светлината в себе си!

(Зн)