Вторник, 23 Юли 2019

Времето

giweather joomla module


Наша коафьорка и „Гинес”-рекордьорка на кастинг във „Фермата”

Вторник, 14 Май 2019 16:08

СОФИЯ-ПАЗАРДЖИК. Ваня Иванова се яви на кастинг във „Фермата”, разбра „Знаме”. Телевизионното риалити шоу отдавна е влязло под кожата на пазарджишката коафьорка и пред приятели и клиенти тя не крие, че е амбицирана не само да влезе вътре, а и да го спечели.

„Наистина отидох на кастинг, защото и сега чакам да разбера дали ще продължа напред в пресявката. Беше интересно, но от съображения за конфиденциалност няма да споделя подробности”, потвърди пред наш репортер фризьорката, вписана в книгата на Гинес с 330 прически за 8 часа. Тя е убедена, че може да спечели голямата награда, която не е само материална, а е много повече от обявените 100 хиляди лева.

„Мисля, че „Фермата” е моето риалити и в него мога да играя „моята игра” - да проявя в пълна степен характера си и качествата си, защото съм преживяла много и съм изградила психиката и волята си. А „Фермата” е изпитание за психиката”, добави Ваня. Тя обаче е и в завидна физическа форма след много хвърлена пот във фитнеса и има всички шансове да бъде избрана сред 15-те финалисти и да стане първата жена, печелила този риалити формат у нас.

(Зн)