Неделя, 22 Септември 2019

Времето

giweather joomla module


Над 100 деца от „Чудесия”, родители и Таня Димитрова се включват в кампанията „Да изчистим България”

Четвъртък, 12 Септември 2019 17:06

Повече от сто деца от ПТС „Чудесия” при Младежкия дом в Пазарджик, водени от художествената ръководителка Таня Димитрова, ще се включат в съботната екологична кампания „Да изчистим България”. Към тях ще се присъединят и родители на танцьорите.

В деня на голямото чистене момичетата и момчетата ще тръгнат в шест лъча от Младежкия дом. Доброволците ще събират отпадъци в междублоковото пространство в района от Пощата до Математическата гимназия, около градския пазар, зад Изчислителния център и терените около бул. „Иван Шишман”.

Танците възпитават усет за красивото и ние всички искаме градът ни да е чист и подреден, за да бъде още по-красив, коментира художественият  ръководител на „Чудесия” Таня Димитрова. Нужно е да възпитаваме децата си с личен пример,   така че в бъдеще да израстват като  отговорни граждани.  Нашият град е наша отговорност и всички ние трябва да се грижим за  мястото, в което  живеем, и в което растат децата ни, подчерта Таня Димитрова. Тя призова всички жители да излязат в събота,  за да покажат, че обичат Пазарджик  чист, зелен и цветен.

(Зн)