Събота, 20 Юли 2019

Времето

giweather joomla module


През почивните дни „Пазарджик пее”

Петък, 12 Април 2019 12:38

ПАЗАРДЖИК. На 13 и 14 април градът ни ще бъде домакин на второто издание на певческия конкурс „Пазарджик пее”. Интересът към него и тази година е голям. За участие са се записали 200 млади изпълнители на популярни песни от 22 града.

Има и международен участник от Сърбия, както и международен наблюдател от същата държава. Награда ще връчи и представител на международните младежки конкурси в България.

Надпреварата ще е в 5 възрастови групи. При дуетите и вокалните групи възрастовите групи ще са три.

В състава на журито влизат обичаният изпълнител от нашия град Лазар Вълчев; Димитър Арнаудов, познат от телевизионния формат „България търси таланти”, който е специализирал при Райна Кабаиванска в Италия; Мартина Георгиева, делила една сцена с някои от най-популярните цигулари, включително Светлин Русев и Васко Василев, учила в Лос Анджелис и Лондон; Александър Иванов - местен общински съветник с ресор Образование, наука, деца, спорт, председател на Съвета за младежка политика, организатор на престижните музикални и други събития - Плюс Фестивал, Пазарджик Експо, Коледен Пазарджик, TEDx и Конференция за изкуствата.

Всички участници ще могат да се сдобият със запис от изпълнението си с перфектен звук и картина. Организаторите обещават и уникално преживяване на сцената благодарение на перфектно озвучаване и осветление.

(Зн)