Събота, 20 Юли 2019

Времето

giweather joomla module


Творческо ателие „Пролетен дъжд” тази събота

Петък, 12 Април 2019 14:20
Експонат от миналата събота, когато темата беше „Зайчета, пиленца, пеперуди” Експонат от миналата събота, когато темата беше „Зайчета, пиленца, пеперуди”

ПАЗАРДЖИК. Ново предизвикателство отправят към „сръчковците” декораторката Силвия и Мария Баракова - художник-дизайнер, педагог и любител фотограф. Този път темата е Мобиле „Пролетен дъжд” и е част от пролетните им творилници, за които „Знаме” писа.

Потопете се в свежестта на пролетния дъдж и в силата на пробуждането на природата чрез творчество – призовават двете дами. Добре дошли сте и, ако искате да се освободите от натрупваното напрежение или трудности чрез приложно изкуство. Или ако просто ви се ще да направите нещо различно, идейно и вдъхновяващо.

Съботните ателиета са подходящи за деца над 8 години, както и за възрастни, любители на красивото в дома, офиса и градината.

Това ще второто поредно събитие. Насрочено е за тази събота, от 11.30 часа, в „Ръкоправвница” -та на улица „Константин Величков” в центъра на Пазарджик.

Трябва да има поне трима записани участници, за да се проведат заниманията. Таксата за еднократно посещение и едно изработено изделие е 15 лева. Инициативата има страница във Фейсбук. Там, както и на телефон 0899 15 71 71, може да си запазите място.

(Зн)