Събота, 24 Август 2019

Времето

giweather joomla module


Великденска изложба-базар „Зелено бъдеще за децата от ДГ „Калина Малина“ ще украси двора на детското заведение днес

Четвъртък, 25 Април 2019 11:16

 

ПАЗАРДЖИК. Великденска благотворителна изложба-базар подреждат днес учителите и децата от ДГ „Калина Малина“. Изложбата е само на Велики четвъртък и ще бъде открита в 16.00 часа.

Във всяка група бяха организирани Великденски работилнички. В тях цяла седмица децата, родителите и учителите с голямо старание изработваха красиви сувенири, които излагат днес в двора на детската градина.

„Освен че се включват с огромно желание в изработването на всички изделия за изложбата, децата научават много неща за Възкресение Христово. Благотворителната изложба в навечерието на Великден е традиция в нашата детска градина. Идеята е децата да се научат да почитат християнските ценности и традиции“ - коментират от „Калина Малина“.

Изложбата е част от поредица инициативи, които ръководството и екипът реализират, за да бъде детската градина още по-привлекателно място за децата. Всички групи се включват в озеленяването на двора на детското заведение и засаждането на цветя и дървета. Така, освен че се стараят да се грижат за растенията, децата се научават да опазват природата.

Екипът на „Калина Малина“ сърдечно благодари на всички родители, които се включват в благотворителните инициативи на детската градина, и им пожелават весели Великденски празници.

(Зн)