Вторник, 23 Юли 2019

Времето

giweather joomla module


Организатори и полиция в изключително добра координация за празниците в три общини

Понеделник, 13 Май 2019 16:53
Организатори и полиция в изключително добра координация за празниците в три общини Снимка от полицай Даниела Динева - служител от група "Охранителна полиция" при РУ-Пещера.

При много добър обществен ред преминаха всички празнични прояви между 5 и 12 май на територията на общините Пещера, Брацигово и Батак.

Припомняме, че на 5 и 6 май бяха тържествата по случай празника на Пещера. В събота в Брацигово тържествено бе отбелязана 143-та годишнина от Априлската епопея, а в неделя в Батак бе почетена паметта на жертвите от Баташкото клане. Към всички събития интерес проявиха много граждани на трите общини и гости от страната. В Батак присъстваха и стотици представители на мотоклубове.

По този повод ръководството на ОДМВР-Пазарджик изказва благодарност към организаторите за изключително добрата координация с представителите на полицията. Специална благодарност и към служителите на Районното управление в Пещера, двата полицейски участъка в Брацигово и Батак за професионалната работа, за недопускането на пътни инциденти и нарушения на обществения ред.

(Зн)