Сряда, 21 Август 2019

Времето

giweather joomla module


ГЕРБ издига комисар Панайотов за кмет на община Пазарджик?

Петък, 09 Август 2019 17:04

Говори се, че най-вероятно досегашният директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” комисар Иван Панайотов ще е кандидатът за кмет на община Пазарджик, издигнат от ГЕРБ.

Както „Знаме” писа, тази седмица комисар Панайотов напусна системата на МВР след 36 години служба. Той е сред най-уважаваните професионалисти в цялата област, а и в страната.

За професионализма и постиженията в работата си е награждаван многократно от ръководството на МВР и ГДПБЗН. Тази година той беше отличен с приза  „Пожарникар на годината”, а по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи и с почетно отличие „За доблест и заслуга” – 1 степен.  

Иван Панайотов е роден на 07.08.1959 г. в Панагюрище. Завършил е ВСШ "Георги Димитров"-МВР с профил "Противопожарна охрана". През времето на своята служба е преминал през всички изпълнителски и ръководни нива в структурите на пожарната. От 2000 г. е началник на ОУПБЗН-Пазарджик, а впоследствие и директор на РДПБЗН-Пазарджик.

(Зн)