Неделя, 22 Септември 2019

Времето

giweather joomla module


Иван Радев е кандидат-кметът на социалистите в Стрелча

Понеделник, 09 Септември 2019 15:43

Иван Радев е кандидат-кметът на социалистите в Стрелча

 

Общинската конференция на БСП в Стрелча избра единодушно Иван Радев за кандидат за кмет за местните избори на 27 октомври. Иван Радев е 58-годишен, бизнесмен, 4 мандата е общински съветник, а през последния е председател на групата общински съветници от БСП. Председател е на Сдружението по туризъм в Стрелча и член на Ротари клуб.

Общинското събрание прие оценката за работата на общинските съветници от БСП и работата на кметския наместник от БСП в село Смилец. Приета беше и Визията за управлението и развитието на община Стрелча (политическата платформа на БСП- Стрелча) и формулата, по която БСП ще участва в местните избори тази есен. Събранието реши участието да бъде самостоятелно, с издигнати кандидати за кмет и общински съветници само от БСП.

От кандидатите за общински съветници 70% са млади хора между 22-42 години. 95% са с висше образование, между тях има лекар, учители, агрономи, специалист управление „Култура и туризъм, международни отношения“, спортист от Националния отбор по волейбол, пенсионери от системата на МО и МВР.

(Зн)