Събота, 24 Август 2019

Времето

giweather joomla module


Престижно злато и два бронза за колоездачите на „Печенеги”

Четвъртък, 25 Април 2019 13:42
Кристиян Рибаров Кристиян Рибаров

БУРГАС. Злато и бронз в крайното класиране на държавната купа „Бургас” завоюваха колоездачките на „Печенеги” Кристияна Димова и Никол Колишева. При момичетата старша възраст Димова стана втора на 2 км индивидуално бягане по часовник, а Колишева – трета. На 20 км критериум (градско каране) Димова и Колишева финишираха съответно първа и втора.

При младшата възраст в крайното класиране Кристиян Рибаров завоюва бронз. Той записа второ място на 6 км индивидуално бягане по часовник и втори на 40 км критериум. На „часовника” съотборникът на Рибаров – Атанас Лазаров, е четвърти.

Шести в крайната подредба при юношите старша възраст пък е Маурисио Папазов, който завърши пети 20-те километра критериум.

„Състезанието беше силно. Участвахме с 13 състезатели в отделните възрастови групи и класирането ни е много добро”, коментира пред репортер на „Знаме” старши треньорът на „Печенеги” Людмил Киров.

Колоездачите от Пазарджик сега се готвят усилено за държавното първенство по изкачване и критериум в София на 4 и 5 май.

(Зн)