Неделя, 22 Септември 2019

Времето

giweather joomla module


Хебър днес играе първа контрола

Сряда, 11 Септември 2019 09:31

Днес волейболистите на Хебър играят първата си предсезонна контрола. Тя е на закрити врати и е с мъжкия отбор на  Левски (София). Сините са амбицирани да играят с носителя на Купата на България в зала „Васил Левски”. Двубоят е днес, 11 септември, от 18:15 часа. Досега волейболистите на Атанас Петров, както и тези на Владимир Николов, наблягаха основно на физическата подготовка и усъвършенстване на техниката. „Тигрите” преди дни се прибраха от 10-дневен подготвителен лагер на Тетевен, както „Знаме” вече писа. Читателите ни знаят, че предстоят и два турнира, включително за Купата на Пазарджик. Днес и в петък, всъщност Хебър ще изиграе тренировъчен мач пред закрити врати и в петък с Пирин (Разлог). Напомняме, че първите открити срещи на нашите момчета ще бъдат по време на турнира “Купа Пазарджик”, който ще се състои в периода 27-29 септември в зала “Васил Левски”.
Във връзка със засиления интерес към членските карти, те ще бъдат пуснати съвсем скоро в официалната Фейсбук страница на клуба и уеб сайта на жълто-сините.

Междувременно треньорът на Левски Владо Николов заяви, че планира да се оттегли от треньорския състав на синия клуб. Волейболната легенда поясни, че тона трябва да се случи в края на предстоящия сезон. Президентът на „сините” посочи и основния мотив за своето решение, а именно – сблъскването с все повече трудности да бъде наставник на 15-годишния си син Александър.

(Зн)