Петък, 20 Април 2018

Последни новини

Яни от “Фермата”...

Децата строиха къщи от дърво и бродираха български шевици ПАЗАРДЖИК. Късно...

50 години градим...

Уважаеми учители, бивши директори и учители, скъпи ученици, Изминаха 50 години...

Химическата гимназия на...

През 60-те и 70-те години на миналия век в България...

“Пазарджик пее” в...

Повече от 120 талантливи деца и младежки ще се съберат...

Децата влязоха в...

ПАЗАРДЖИК. Тази седмица официално бе прерязана лентата на обновената сграда...

Обмисля се: Национален...

ПАЗАРДЖИК. Около Гергьовден се очаква да приключи обновяването на парк...

Фонтанче на моста...

ПАЗАРДЖИК. До края на годината фонтан ще има и на...

Представят книгата на...

ПАЗАРДЖИК. От 16 часа на 18 април (четвъртък), в зала...

«
»

 

Телец

През 2013-а година вие научихте основния си урок - че животът е колело, което се върти и след спадове винаги се задават възходи. И обратното. Не ви беше лесно, но въпреки трудностите, пред вас се разкриха много възможности, които използвахте пълноценно.
През 2014-а не планирайте големи промени в живота си, за да не предизвикате Съдбата в негативен план. За вас това ще е по-скоро рутинна година и ако я възприемете като такава, лесно ще изживеете всеки ден от нея.
Акцент в хороскопа ви поставям на планетите Уран, Венера и Нептун. Уран ще ви научи, че за да успявате, трябва да полагате големи усилия. Всеки успех е нужно да бъде изстрадан и заслужен, само тогава удоволствието от постигането му ще е гарантирано. Често ще се бунтувате за различни неща, ще страдате заради несправедливостите, които се случват с другите хора, но няма как да промените и чуждата Съдба.
Венера е планетата-управител на вашия зодиакален знак. Тя ще ви помага да преодолявате трудностите с любов и мъдрост. Ще ви подсказва как да редите всеки ден от годината така, че да вървите напред, а не да изоставате. Но през тази година Венера няма как да ви обещае доходите, за които мечтаете. Приемете и малкото, което получавате, не бъдете максималисти. Максимализмът може да ви накара да загубите работата си и да останете без доход, а този сценарии не е благоприятен за момента, в който се намирате. В отношенията си с хората ще можете да преценявате всички около себе си по най-правилния начин. Отделете се от лицемерите.
Нептун е планетата на знанието, целомъдрието. Тя ще изисква и от вас, и от всички други зодиакални знаци да учите и да се обогатявате. Приемете, че доброто е за добро, но злото също е за добро. Неволите, които ви се случват, имат за цел да ви научат как да се справяте с трудностите по-лесно. Бъдете силни и включете ината си на максимум. Нептун ще ви дари много щастие в любовта и личния живот, което до голяма степен ще компенсира всекидневните проблеми в служебния.
Не забравяйте периодите 7-22 февруари, 7 юни - 1 юли и 5-25 октомври. Тогава Меркурий е ретрограден и в никакъв случай не бива да подписвате договори, да сключвате споразумения, да започвате нови начинания, да работа или промени. Сторите ли го, можете да преподпишете всички документи веднага след приключването на периода на ретроградност, например след 22 февруари, след 1 юли или след 25 октомври. Само така ще си гарантирате безпроблемни отношения и дела.
Януари
Ще трябва да направите важни планове за цялата година, като се стремите да запазите стабилността си, без да залагате на новаторски идеи или рискови начинания. Трудният старт на годината ще ви се отрази негативно и ще сте нервни. Не бъдете прекалено дръзки с колегите и с шефовете. В бизнеса запазете също пасивно поведение, а в любовта не обвинявайте другите за своите грешки.
Февруари
Противоречив месец. От една страна ви дарява стабилност и шансове да започнете нещо ново, като личен бизнес. Някои ще сменят работата си с уж по-високо платена. Като се има предвид годината, в която се намира, е редно да залагате на сигурното, дори и да е по-ниско платено. Избягвайте всякакви рискове, за да не загубите много пари. В никакъв случай не подписвайте договори в периода 13-28 февруари. В любовта ще сте прекрасни партньори - мили и любвеобилни.
Март
Нервността ви ще е причина за повечето ви сривове - и професионални, и лични. Ще се нуждаете от разбиране, ще искате съчувствие, но трудно ще го намирате. Нямате право да вините близките си за грешките, които допускате. През първата половина от месеца ще сте разсеяни и ще приемате всяка новост като лоша новина. През втората половина опитайте да стабилизирате емоционалното си състояние. Нуждаете се от почивка.
Април
Месецът е прекрасен, ведър и ще се чувствате великолепно. Само трябва да се съобразите с желанието си да поставяте ново професионално начало. Годината не е особено благоприятна за промени в това направление и за да предприемете такава крачка, трябва да сте повече от сигурни в успеха си. Не се обвързвайте с финансови условия и в никакъв случай не теглете кредити.
Май
Налага се да сте по-отстъпчиви и да се съгласявате по-често с чуждото мнение. Огледайте всичко постигнато от началото на миналата година до днес. Този месец е преломен и ще ви покаже накъде да тръгнете отсега нататък. Избягвайте рисковите начинания с пари и кредити. В любовта ще сте раздразнителни и ще искате само вашата дума да се чува. Това е невъзможно, примирете се.
Юни
През юни, въпреки ретроградното движение на Меркурий, ще изживеете великолепен, лек и благоприятен месец. След трудния май юни ще ви се стори песен и вие ще сте склонни да предприемате рискови начинания с надеждата, че най-тежкото от годината вече е история. Грешите. Не подписвайте финансови споразумения и договори, не обещавайте пари назаем, не теглете кредити. През този месец ще сте склонни да си угаждате и да купувате много ненужни неща.
Юли
През по-голямата част от юли спазвайте финансова дисциплина. Ако сте на работното място, може да стабилизирате доходите си. Ако сте в почивка, ще харчите разточително, угаждайки на близките си. Ще пожелаете да купите нещо за дома си. Избягвайте прекалените харчове, за да не останете без пари през цялото лято. В края на месеца задължително направете парична равносметка и разчет на разходите за идния месец.
Август
През отпускарския август ви очаква много работа и извънредни ситуации на работното място. Ще трябва да отложите отпуската си, ако сте я планирали за август - по-добре да сте на работа. Напрежението около 10 август ще ескалира и ще ви докара проблеми. Около тази дата бъдете безупречни, за да не останете безработни. Не споделяйте идеите си с хора, които са ви доказвали, че не бива да им вярвате.
Септември
Трудностите ще са породени от липсата ви на такт и желанието да постигнете успехи на всяка цена. Затова се обвързвате с ненужни клаузи в договори, за което ще съжалявате до два месеца. Опичайте си ума, преди да предприемете каквото и да е. Месецът не е критичен, но заради стремежа ви да сте едни гърди пред другите, можете да го превърнете в критичен. През тази година не се съревновавайте с никого.
Октомври
Очаквайте рокади в живота ви, които е са предизвикани от странични фактори или хора. На работното място ще има промени, а вие няма как да им противодействате. Бъдете по-тихи от тревата и в никакъв случай не давайте предложения - след това ще ви обвинят за несполуките. В любовта нервното напрежение е неизбежно и ще желаете все повече да оставате насаме със себе си. Но половинката ще реши, че губите интерес към нея.
Ноември
През ноември ще сте разсеяни, но ще имате достатъчно енергия и няма да се чувствате изтощени, нищо че последните месеци бяха трудни. Сега се заемете здраво за работа и си напишете поне десет причини да продължите напред. Не се отказвайте, по-трудната част от годината вече е зад гърба ви. В любовта и личния живот нещата започват да се стабилизират.
Декември
Планирайте по-голямата част от отпуската си за 2014-а година за декември. Звучи налудничаво, но по-добре да имате достатъчно свободно време, а стоенето вкъщи ще ви зареди с положителна енергия, особено след 11-о число на месеца. Слейте празниците и си пожелайте нещо хубаво. Внимавайте с алкохола и не преяждайте, защото това ще се отрази зле на здравето и килограмите ви. Посрещнете новата 2015-а година в тесен кръг - семейство и близки.

Времето

16.2°C

Пазарджик

Облачно
Влажност: 62%
Вятър: С-И / 1.9 kmh
Събота

8°C/21°C
Неделя

11°C/27°C
Понеделник

12°C/28°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Експресни обяви