Петък, 20 Април 2018

Последни новини

Яни от “Фермата”...

Децата строиха къщи от дърво и бродираха български шевици ПАЗАРДЖИК. Късно...

50 години градим...

Уважаеми учители, бивши директори и учители, скъпи ученици, Изминаха 50 години...

Химическата гимназия на...

През 60-те и 70-те години на миналия век в България...

“Пазарджик пее” в...

Повече от 120 талантливи деца и младежки ще се съберат...

Децата влязоха в...

ПАЗАРДЖИК. Тази седмица официално бе прерязана лентата на обновената сграда...

Обмисля се: Национален...

ПАЗАРДЖИК. Около Гергьовден се очаква да приключи обновяването на парк...

Фонтанче на моста...

ПАЗАРДЖИК. До края на годината фонтан ще има и на...

Представят книгата на...

ПАЗАРДЖИК. От 16 часа на 18 април (четвъртък), в зала...

«
»

 

Близнаци

2013-а година за вас беше период, в който можехте да наложите контрол над всяка своя житейска сфера. Доколко сте го направили, можете сами да си отговорите, но това беше важна година, която ви подготвя за идните две - 2014-а и 2015-а.
През 2014-а в никакъв случай няма да ви е трудно, а напротив. Вие ще се чувствате в свои води, защото това за вас е година на общуването, срещите, разделите и пренареждането на контактите във вашия живот.
Основни действащи планети в годишния ви хороскоп са Нептун, Меркурий и Юпитер. Те на свой ред образуват философски триъгълник, който ще ви погълне изцяло. Нептун ще изиска от вас да отворите сърцето и интуицията си, да вярвате повече на вътрешния си глас и да се учите от грешките си. Меркурий ще ви помогне да общувате с лекота и да организирате всеки ден от тази година рационално. Юпитер ще ви вдъхва оптимизъм дори когато всички ви корят.
Използвайте месеците до юли включително, за да преобърнете съдбата в своя полза. Тогава делата ви ще вървят по-леко и последствията от действията ви ще имат по-траен ефект. Съобразете начинанията си така, че да ги предприемете в точното време, защото дори да са изпълнени с късмет първите месеци от годината, има и негативни периоди.
Много е важно да не предприемате значими действия в дните, когато вашата планета-управител Меркурий е ретроградна. Това са периодите 7-22 февруари, 7 юни - 1 юли и 5-25 октомври. Между тези дати не бива да провеждате важни сделки, да подписвате договори или да сменяте работата си.
В любовно отношение годината ще е благодатна, ако не проявявате прекалена чувствителност. На моменти ще сте капризни към половинката си, на моменти ще сте обсебващи - черти, от които можете да се освободите в името на хармонията. Като цяло, очаква ви хубава и ползотворна година. Изживейте я пълноценно.
Януари
Въпреки трудностите, които ще изживеете през първата десетдневка, месецът обещава разцвет и стабилизация. Ще съчувствате по-малко от друг път, но това ще ви помогне да се отделите и да не се жертвате за своите колеги, близки и приятели. Ще нсаправите крачка напред с твърдостта си. Предстои да проявите индивидуализъм, да промените маниера си към някои хора от обкръжението и така да се отдалечите от контактите, които ви вредят. През този месец ще го сторите лесно.
Февруари
Не планирайте големи начинания заради ретроградното движение на Меркурий, което ще стартира още на 7-и. Избягвайте да се месите в чужди разговори и да сте център на вниманието в периода 7-13 февруари, за да не загубите подкрепата на хората, които ви вярват. Последните две седмици от месеца ще са критични, ако предлагате свръхноваторски идеи и желаете да ги превърнете в реалност на мига. Склонни сте да вложите в подобни начинания много спестени пари.
Март
Първата половина от месеца ви позволява да творите и да развивате своя индивидуализъм. Период на подем, ако вложите много толерантност в изказванията, мислите и действията си. Смятате, че хората трябва да ви се подчиняват и че заради ораторските ви способности можете да ги управлявате умело. Това е непосилна задача за момента, с която не знаете как да се заемете. На работното място ще сте жертвоготовни и трудно ще изказвате желанията си. Мислите, че колегите ви разбират, но това не е така. Не говорете с недомлъвки.
Април
Ще сте доста емоционални и ще си понесете последствията от това. През първата десетдневка задължително обърнете внимание на дългосрочните си планове, особено ако са свързани с финанси. След 10-и се заемете с някои важни проекти, които насрочихте за тази част от годината. Ще се стремите към разнообразие в личните контакти. А в службата няма да сте толкова компетентни по въпросите, които обсъждате. Нищо че демонстрирате точно свръхкомпететност.
Май
Опитайте да направите първите стъпки към осъществяването на големите си планове за 2014-а. Ще почувствате силен подем в повечето житейски сфери - личната, социалната и професионалната. Мощно раздвижване при необвързаните ще ги завърти във вихъра на нови контакти и евентуални интимни връзки. Не се впускайте в няколко наведнъж, защото ще имате и този шанс. Направите ли го, със сигурност ще се провалите още в следващите два месеца.
Юни
Опасен месец за всички, които са намислили да инвестират или да започнат свой бизнес. Дори да имате действащ бизнес, внимавайте, защото в периода 7-17 юни, когато Меркурий отново е ретрограден, не подписвайте никакви договори, включително и трудови. Вместо да спечелите от такава сделка, ще загубите много сериозна сума. В личните отношения ще сте похотливи след 17-и, а и няма да се броят на пръсти изневерите, които ще предприемете. Внимавайте.
Юли
Ще сте достатъчно самоуверени, за да се заемете с важни дейности на работното място. Ще изявите лидерски качества, които дори не сте предполагали, че притежавате. Действайте внимателно, за да не навредите на себе си и на околните, защото ще сте склонни да правите непожелано добро. Както знаете, това е забранено и ако го сторите, ще си носите последствията. През втората половина от месеца ще печелите добре и ще харчите главно за домашно обзавеждане или за семейни придобивки. Отидете на море, за да си починете.
Август
Ще ви е доста трудно да реализирате плановете си не защото сте неспособни, а защото няма да попадате на правилните хора. А да разчитате единствено на себе си е повече от налудничаво. През първата половина от месеца ще контактувате безразборно и ще подбирате така средата си, че да се чувствате добре в нея. Пазете се от ласкатели. През втората половина си вземете отпуск - няма да ви се работи, ще сте разсеяни, раздразнителни и може да допуснете много грешки.
Септември
През по-голямата част от месеца ще проявявате нежелание за работа. Мрънкането ще съпътства всеки ваш ден и ще ставате досадни не само на околните, а и на себе си. Ще проявите неоправдана ревност към близките и приятелите, към хората, които наричате доверени. Това може да ги отдалечи от вас. Размислете дали сте прави, като обсебвате живота им и се опитвате да го контролирате. През втората част от месеца сте склонни дори на агресивни изблици и саморазправа, ако установите, че някой е на мнение, различно от вашето.
Октомври
Не очаквайте тиха есен, след като сами разрушихте хармонията в отношенията си с хората, които ви заобикалят още през втората половина от септември. През октомври този проблем ще се задълбочи, неизбежно ще загубите приятели или роднински контакти в желанието си да се налагате в живота им. И ще се чувствате прави. Разделяйки се с околните, ще изпитвате освобождаване. Преценете обаче с кого и доколко трябва да го позволявате. С парите този месец няма да имате проблеми.
Ноември
Първата десетдневка на ноември ще е доста благоприятна - ще ви позволи да направите важни промени в мирогледа си. Ще клюкарствате свободно с хората, останали ваши приятели след два месеца в спорове и кавги. Към средата на месеца ще пожелаете да останете сами със себе си и да си направите анализ на отминаващата година. След 15-и ще проявявате капризи, но вече ще сте осъзнали сторените в миналото си грешки. Време е да направите и нужните промени, за да не ги допускате вече в живота си.
Декември
Въпреки почивните дни, празниците и Коледния дух, съсредоточете се и вършете работата си навреме, без да оставяте за след Нова година. Направете планове за бъдещето и ретроспекция на отминаващата година. Това е много важно, за да настроите съзнанието си за новата 2015-а, която изисква от вас дисциплина, за да задържите всичко, което постигнахте през 2012-а, 2013-а и 2014-а година.

Времето

18°C

Пазарджик

Незначителна Облачност
Влажност: 53%
Вятър: Ю-И / 2.9 kmh
Събота

8°C/21°C
Неделя

11°C/27°C
Понеделник

12°C/28°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Експресни обяви