Петък, 20 Април 2018

Последни новини

Яни от “Фермата”...

Децата строиха къщи от дърво и бродираха български шевици ПАЗАРДЖИК. Късно...

50 години градим...

Уважаеми учители, бивши директори и учители, скъпи ученици, Изминаха 50 години...

Химическата гимназия на...

През 60-те и 70-те години на миналия век в България...

“Пазарджик пее” в...

Повече от 120 талантливи деца и младежки ще се съберат...

Децата влязоха в...

ПАЗАРДЖИК. Тази седмица официално бе прерязана лентата на обновената сграда...

Обмисля се: Национален...

ПАЗАРДЖИК. Около Гергьовден се очаква да приключи обновяването на парк...

Фонтанче на моста...

ПАЗАРДЖИК. До края на годината фонтан ще има и на...

Представят книгата на...

ПАЗАРДЖИК. От 16 часа на 18 април (четвъртък), в зала...

«
»

 

Рак

През 2013-а година вие минахте през много промени. За вас беше динамична година, богата на събития и в личен, и в професионален план. Успяхте да се нагласите към обстоятелствата и да започнете нови начала в сферите, в които пожелахте да го сторите.
2014-а ще ви се стори още по-динамична и забързана, особено в периодите, когато сте под напрежение. А те няма да са никак малко, защото се налага да работите под пара.
През тази година ще сте подвластни на три небесни тела - Нептун, Марс и Луната. Вечно сменящите се фази на Луната ще диктуват вашите чувства, емоции и успехи. При нарастваща Луна до пълнолуние ще вършите най-добре задачите си, а при намаляваща до новолуние ще сте със занижени сили и ниска самооценка.
Марс ще ви зарежда с магнетизъм, но и често ще е причината да изпадате в противоречия с хората от най-близкото обкръжение. В месеците, когато това се случва, просто трябва да проявявате търпение. Нептун е причината годината да ви се стори благоприятна и ползотворна както в любовта, така и в работата. Ще се радвате на силна интуиция, която ще ви води напред дори през трудностите. Едно влюбване ще е причината за оптимизма ви.
Вие ще усетите най-силно смисъла на 2014-а заради влиянието на Нептун, на която планета е подвластна и самата 2014-а година. Обърнете повече внимание на духовното си начало, на отношенията с близките, семейството, приятелите и хората, с които всеки ден пресичате пътищата си. В служебен план ще се наложи да учите и да се преквалифицирате, защото високата квалификация ви извежда на нови хоризонти и ще ви помогне през 2015-а да си намерите по-добре платено поприще.
Обръщам внимание на периодите, в които Меркурий ще е ретрограден - 7-22 февруари, 7 юни - 1 юли и 5-25 октомври. През тези периоди в никакъв случай не подписвайте никакви договори - делови, трудови, граждански и прочее. Не поставяйте нови начала, не правете драстични промени. Така ще си гарантирате успеха.
Януари
Началото на годината ще е трудно за вас. През януари ви очакват проблеми с документи. Ако тогава трябва да подписвате нещо, бъдете мнителни и внимателни. През първите петнайсет дни ще критикувате всички около себе си повече от позволеното. В семейните отношения ще сте абсолютни егоисти и ревнивци към половинката и близките. Напрежението вкъщи ще се усеща през целия месец, защото ще сте избухливи и ще излизате извън релси. Бъдете внимателни и си наложете самодисциплина.
Февруари
През февруари ще сте доста капризни. През целия месец ще проявявате неудържимо желание да показвате емоциите си и на всички да разказвате за своите житейски неудачи. В седмицата 7-13 февруари ще привличате неподходящи контакти и ще им се доверявате изцяло. След 14 февруари внимавайте с всякакви общи пари, не теглете кредити и не давайте пари назаем, ако някой ви поиска. През този период бъдете пестеливи, защото е възможно да се нуждаете дори от спестеното през предходната година.
Март
Ако сте успели да удържите бушуващото желание през февруари да пилеете пари, през март ще стабилизирате положението си. Втората част от месеца е благоприятна и ще ви осигури допълнителни доходи. Тогава и ще пресеете контактите в живота си, които допуснахте през първите два месеца от годината. Все още ще сте емоционални и несдържани, ще проявявате необичайни за себе си капризи и в любовта, и в работата.
Април
Април ще изживеете далеч по-спокойно, ако правите малки стъпки към успеха, вместо големи скокове и непремерени рискове. Бъдете по-съсредоточени. Ще сте разсеяни във всяко отношение. Ще бъдете лесна мишена в измамни ситуации, защото вярвате на всичко и изобщо не се съмнявате. В любовта това ще бъде вълнуващ и магнетичен месец. Пролетта ще ви донесе очаквана промяна в личен план.
Май
През май бъдете особено внимателни, за да не допуснете груби грешки на работното място. Там ще преживеете криза и от вас зависи дали ще преминете успешно теста на съдбата или ще загубите позициите си. Ако водите преговори за работа през този месец, бъдете по-настоятелни и отстоявайте идеите си. Не се съгласявайте на никакви условия, ако те са нови и неизвестни за вас. Очаквайте спънки и юридически проблеми, особено ако през януари не сте действали внимателно с договорите и обещанията. В любовта избягвайте споровете и кавгите.
Юни
През юни личи устремът ви към нови посоки в служебния живот. Ако не сте се справили с противоречията от предходните два месеца, сега мислите, че с ново начало и на ново работно място, ще си решите проблема. Юни обаче е крайно неблагоприятен за подобни начинания и ще ви коства доста трудности, ако се преместите. Това не се отнася за безработните - ако започнат работа, само трябва да спазват условията и клаузите в трудовите си договори, за да не се окажат измамени.
Юли
През по-голямата част от юли си дайте почивка. Нуждаете се от малко време за себе си. Ще сте разсеяни и дезорганизирани. Ако нямате право на отпуск в този месец, поне не се замайте с прекалено отговорна работа. През втората половина от юли ще сте крайно несигурни и ще си губите времето в оспорване на чуждото мнение. Завършете делата, започнати в началото на годината, обърнете се назад и си направите анализ. Оценете грешките си и повече не ги повтаряйте. Това се отнася и за любовта.
Август
Август е месец на новото начало при вас, точно през този период ще усетите известно оживление в личен и в професионален план. Бъдете по-изпълнителни и не се сърдете, ако някой ви нареди да свършите определена работа. Приемайте всяка допълнителна дейност. Колегите ви ще се нуждаят от заместване, за да ползват годишния си отпуск. Нямате причина да им откажете съдействието си, ако вече сте си използвали почивката през юли. Около 20-и очаквайте желаната от вас оценка за труда ви. Ще ви похвалят и това ще бъде най-радостната новина за вас.
Септември
Щастлив месец за вас - ще общувате с лекота, ще осъществите много нови запознанства и в социален план няма да имате никакви задръжки. Не така ще стоят нещата в личен обаче, защото заради непримиримата си емоция ще рушите връзките с най-доверените си хора. На работното място ще се справяте по-добре, ако се заемете с важните ангажименти, които отлагахте повече от шест месеца. Не предприемайте рискови начинания в началото на месеца.
Октомври
През първата десетдневка ще сте доста самоуверени и неоправдано ще положите ново начало в личен план. Това може да се окаже пагубно за мнозина от вас - само след две седмици от постъпката ви ще разберете, че не е трябвало да действате така. Напрегната ще е втората половина от месеца, когато работата ще пречи на личните ви отношения и обратното. Може да получите неприятна новина на работното място или известие за дължими суми. През този период не се преуморявайте - ще ви боли глава.
Ноември
През целия период ще сте особено напрегнати, но ноември има и доста добри аспекти. От една страна, ще ви донесе шансове за малки промени в личния ви живот, където напоследък се беше насъбрало повече напрежение. Около 10-и се сдържайте, не бъдете прекалено агресивни. По възможност си вземете отпуск, за да не настроите колегите срещу себе си. След това ви чака успокоение. Бъдете малко по-толерантни към другите.
Декември
Месеца ще прекарате в приготовления за празниците. При вас това са сакрални дни, защото искате да подготвите всичко до най-малкия детайл, за да изглежда перфектно. На работното място използвайте времето, за да си направите годишна равносметка. След 21 декември си вземете отпуск. Ще си изкарате прекрасно почивните дни в обкръжението на най-любимите хора. Не пилейте парите за подаръци, а купете нещо практично и символично. Направете си планове за идната 2015-а година.

Времето

18°C

Пазарджик

Незначителна Облачност
Влажност: 53%
Вятър: Ю-И / 2.9 kmh
Събота

8°C/21°C
Неделя

11°C/27°C
Понеделник

12°C/28°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Експресни обяви