Вторник, 21 Ноември 2017

Последни новини

Ден на отворените...

„Електроразпределение Юг“ ( част от ЕVN България) ще се включи...

21-годишен е с...

ПАНАГЮРИЩЕ. Сигналът за инцидента е получен вчера около 19.16 часа,...

Приканват ни да...

От 20 ноември до края на тази работната седмица (24...

Земетресение на ужким...

ПАЗАРДЖИК. Утре ще се проведе мащабно пожаро-тактическо учение за овладяване...

Три номинации за...

ВЕЛИНГРАД. За втора поредна година Министерството на туризма „състезава“ туристическия...

Ученичка написа книга...

СЪРНИЦА. Единадесетокласничка написа книга за своя роден край. Сибел Семерджиева...

Административният съд пак...

ПАЗАРДЖИК. В четвъртък Административният съд в Пазарджик за поредна година...

“Тангра” на една...

ПАНАГЮРИЩЕ. На 22 ноември на сцената на театъра в бунтовния...

«
»

 

Дева

Не можете да имате претенции откъм своята 2013-а година, защото тя беше достатъчно добра и плодотворна. Всяка Дева успя да сбъдне поне едно свое желание – ако се обърнете назад, ще видите, че е така.
Не по-лоша ще бъде и новата 2014-а година. За вас това е година на Юпитер, Меркурий и Нептун. Юпитер е планетата на късмета! Тя ще ви подкрепя и обича в следващите месеци. Ще ви отправя добри пожелания от космоса, а вие ще черпите вдъхновение и енергия от нея. В комбинация с Нептун ще ви помага да развиете малко повече своята духовност, особено през втората половина от 2014-а.
Бъдете не толкова материални, а малко по-духовни. Това е мотото на вашата нова 2014-а година. Не обвинявайте другите за грешките, които допускате вие самите. Не властвайте постоянно в живота на своите близки, приятели и роднини. Дайте им шанс да дишат, без да им правите забележки на всяка крачка.
Това е година, в която вие ще се преродите и за любовта. Нептун ще ви помогне да чувствате по-дълбоко, да се вдъхновявате и радвате на обичта си. Внимавайте в извънбрачните връзки, защото рано или късно ще бъдете разкрити. Може и да не стане през тази година, но ще си заплатите за измамата ведно с лихвите.
В службата ви очаква подем. Това не е новина за вас, защото вие сте добри изпълнители и можете да се радвате на подкрепа отстрана на ръководството. Обърнете малко повече внимание на отношенията си с колегите. Често се задълбочавате прекалено много в дребни детайли, което отстрани е дразнещо. Често търсите чуждите кусури, без да виждате своите. Това също е дразнещо и ще бъде повод за повечето ви разправии.
Не подписвайте договори, не сключвайте допълнителни споразумения, не правете големи крачки или промени в периодите, когато Меркурий, вашият управител, е ретрограден. Така ще се предпазите от евентуални провали и лоши изходи. А той е ретрограден в периода 07.02.2014 г. – 28.02.2014 г., в периода 07.06.2014 г. – 01.07.2014 г. и в периода 05.10.2014 г. – 25.10.2014 г.
В здравословен аспект ще се чувствате най-добре тогава, когато не се претоварвате – и психически, и физически. Избягвайте прекомерния прием на лекарства, защото в тази година ако прекалявате с лекарствата, ще се пристрастите към тях.
Януари
Добрите позиции на небесните тела в началото на новата година за вашия знак ще допринесат за прекрасното ви настроение и мотивацията да се борите с трудностите и да преодолявате препятствията въпреки всичко. В любовта ще се правите на прикрити и резервирани, но това е само маска, зад която криете своето истинско, пламенно и страстно лице. За съжаление, то ще остане загадка още няколко месеца.
Февруари
През февруари ще бъдете изнервени, поне през по-голямата част от месеца. Дразни ви всичко, което не е по ваша диктатура и строго искате да го промените и „вкарате” в правия път. Тази мисъл ще пронизва ежедневието ви на работа, в личния живот и дори в приятелските среди. Месецът не е подходящ за започване на работа, особено през втората половина, когато Меркурий е ретрограден във Водолей. Тогава ще общувате и комунизирате трудно. Просто се сдържайте.
Март
Март е един коренно различен месец. Тук сякаш всичко тръгва така, както винаги сте го желали. Настъпва време за стабилизация, когато ще можете да се обърнете назад и да огледате детайлите в работата, която вършехте до този момент. Очакват ви доходи от извънредни дейности, така че не се чудете, ако някой ви предложи допълнителна служебна задача. В любовта ще бъдете прекалено претенциозни, но можете да стартирате една нова връзка или да внесете малко свежест в старата.
Април
Праз април от вас се иска да бъдете делови, но уви това е твърде непостижимо. Ще бъдете състрадателни към болките на другите хора дотолкова, доколкото просто желаете да опознаете техния личен живот и свят, да влезете в него и да можете свободно да командвате парада след това. В работата този месец също ще ви донесе много доходи, но и харчове, особено по дните около Великден.
Май
Дайте си почивка от 1 до 7 май, когато се очаква да има доста национални празници, но след това се върнете сериозно на работните места и се заемете с отговорните си задачи. От 8 май до края на месеца Меркурий е на своя трон в Близнаци и ви помага да изградите добър авторитет пред шефовете. Някои от вас дори ще бъдат провъзгласени за лидери и ще оглавят шефското място. Не се възгордявайте, някой ви крои шапката и ако го дразните, ще има ответен удар.
Юни
През юни трябва да сте много внимателни с всички думи и жестове. Щастието ще бъде ваш верен спътник през целия месец. Насладете му се, но междувременно не позволявайте на някой да поругава авторитета, който градихте в предходните месеци. В периода 7 – 17 юни се очакват клевети по ваш адрес. Внимавайте с новите запознанства. В периода 18 – 30 юни не подписвайте никакви договори и внимавайте с документацията на работното място. Очакват се грешки.
Юли
Не планирайте отпуск през първата и втората десетдневка от месец юли. Ако го сторите, ще пропуснете важни шансове за израстване в работата. Всъщност, това е натоварен период, в който ще имате много ангажименти, но и признанието няма да се забави. Гледайте да свършите по-важните задачи до 23 юли, а след това забавете темпото и се наслаждавайте на добре свършената работа. В любовен план този месец се свързва с прекрасни и обещаващи запознанства. Не ги пропускайте.
Август
За разлика от месец юли, август е прекрасен за почивка. Няма да се чувствате толкова работоспособни, дори и да останете в службата. Опитайте се да се заемете с неотложните задачи – онези, които не търпят отлагане. Ако се занимавате с нови дейности следва да сте скептични с резултатите. Към края на месеца можете да почувствате по-силен тонус и приток на добро настроение. Използвайте дните от август за почивка, релакс и сън.
Септември
Активни ще бъдете през септември. Това е месецът, през който мнозина от вас празнуват рождения си ден. Посрещнете го, както подобава. Когато работите, се задълбочавайте изцяло в действията си. Когато си почивате, правете го истински. Не забравяйте да си оставяте поне един почивен ден в седмицата, за да не претоварите нервната си система. През този месец се очакват радостни мигове и мигове, в които можете да се наречете истински щастливи. След 15 септември се съобразявайте малко повече с желанията на хората около себе си.
Октомври
През октомври ще имате шансове да подобрите финансовото си състояние отново чрез допълнителна работа или чрез повишение в настоящата си. Месецът е добър, въпреки трудностите. Ще преживеете някои малки разочарования в личен план, но сами си причинявате драмите. Просто сте прекалено нервни и никак не се съобразявате с мнението на своите близки – черта, която започна да пречи на взаимоотношенията ви още през септември. Опитайте да коригирате поведението си.
Ноември
През ноември бързо ще дръпнете напред, ако се заемате с дейности, които са ви по силите. Тук се очаква едно оживление около вас, някой ще ви даде надежда и шансове да се заемете с нови проекти. За съжаление, склонни сте да обърнете всичко това в битка и съревнование с конкурентите. Ето как ще загубите много енергия, без да постигнете резултати. Тръгнете бавно, с малки стъпки към успеха. Големите крачки ще се окажат доста изнервящи и непосилни за вас.
Декември
През декември, още от началото на месеца сте окрилени от идващите празници. В първите дни ще създадете уюта и топлата атмосфера. Украсете дома си и внесете празнично настроение. На работното място месецът е успешен и благоприятен. Носи ви доходи и признание. Мнозина ще бъдат възнаградени за годишния си труд чрез Коледен финансов бонус. Това е прекрасно, защото ще имате възможност да посрещнете Коледа по-спокойно, а и ще влезете в новата 2015-а година с пълен джоб.

Времето

7°C

Пазарджик

Незначителна Облачност
Влажност: 64%
Вятър: З-СЗ / 0 kmh
Сряда

3°C/16°C
Четвъртък

2°C/17°C
Петък

4°C/13°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Експресни обяви