Петък, 20 Април 2018

Последни новини

Яни от “Фермата”...

Децата строиха къщи от дърво и бродираха български шевици ПАЗАРДЖИК. Късно...

50 години градим...

Уважаеми учители, бивши директори и учители, скъпи ученици, Изминаха 50 години...

Химическата гимназия на...

През 60-те и 70-те години на миналия век в България...

“Пазарджик пее” в...

Повече от 120 талантливи деца и младежки ще се съберат...

Децата влязоха в...

ПАЗАРДЖИК. Тази седмица официално бе прерязана лентата на обновената сграда...

Обмисля се: Национален...

ПАЗАРДЖИК. Около Гергьовден се очаква да приключи обновяването на парк...

Фонтанче на моста...

ПАЗАРДЖИК. До края на годината фонтан ще има и на...

Представят книгата на...

ПАЗАРДЖИК. От 16 часа на 18 април (четвъртък), в зала...

«
»

 

Везни

2013-а за вас беше добра година. Малцина дари с бързо развитие и сбъдване на мечтите, но поне през нея успяхте да отстраните повечето пречки от пътя си.
Предстои ви доста по-сериозна година. 2014-а изисква от вас да сте отговорни и да градите бъдещето си тухла по тухла, без пропуски от недоглеждане. За вас това е година, в която акцент ще имат три планети - Венера, Нептун и Уран.
Венера винаги ви е правила симпатични, суетни и обичани от другите. Тя е причината да сте много меркантилни на момент, както ще е и през 2014-а.
Нептун обаче изисква да си дадете ясна оценка на възможностите и действията си. Тази планета ви налага да предприемате инициативи само тогава, когато сте сигурни в себе си. Не бива да рискувате.
Уран е с особен акцент в хороскопа ви за тази година. От една страна, Уран се намира в Овен и е в пряка опозиция на вашия знак. Това положение налага запор върху важни житейски области от вашето битие. На първо място, в любовта ви прави непостоянни в чувствата и повече от взискателни към чувствата на партньора
В междуличностен план сте агресивни. Чрез нервност и недоволство ще се опитвате да прикривате своята колебливост. В професионален аспект избягвайте острите и внезапни промени. Не рискувайте. В социален план общувате по-трудно, защото си мислите, че всички са срещу вас.
Уран в Овен ви прави и доста по-импулсивни, което със сигурност е повод да сте още по-харесвани от противоположния пол. Внимавайте с извънбрачните интимни връзки и със забежките, ако имате сериозна любовна история с партньора си. Малки игри могат да ви причинят много разочарования.
В професионален аспект се опитайте да се задържите на работното място.
Сега не е подходящо да сменяте попрището си, освен ако не сте достатъчно подготвени за това. Годината е прекрасна за учене и за подобряване на служебната квалификация. Един курс ще ви даде нови умения и ще ви отвори вратички към нови светове след година или две. Важно е да мислите в перспектива. Нищо няма да се случва бързо и вие не бива да се отчайвате. Всичко с времето си.
И не на последно място, ще ви предупредя за датите, когато Меркурий е ретрограден по своята орбита - дните между 7-22 февруари, 7 юни - 1 юли и 5-25 октомври. Категорично забранени в тези периоди са всякакви новости, подписване на договори, сключване на споразумения, поемане на инициативи, даването на обещания, в което вие сте неудържими. Всяко нещо, подето по време на ретрограден Меркурий, е обречено на неуспех.
Януари
Ще започнете 2014-а в затворен кръг от хора - вашите близки и роднини или семейството ви. През първите десет дни от месеца не поставяйте никакви нови начала. Ще сте напрегнати и нервите ви ще са обтегнати до крайност по различни поводи. След 12-и се чувствате доста по-освободени. Тогава ще проявите своя индивидуализъм. В любовта ще сте затворени и консервативни. Очакват се чести сблъсъци с половинката.
Февруари
От февруари си отделете първата седмица - до 7-и - за важните дела. След това Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза и времето не е подходящо за смели постъпки и грандиозни начинания. От 7 до 13 ви липсва активност и мотивация. Не винете колегите си, ако вие грешите. След 13- до края на месеца ще сте обсебени от чувство на абсолютна независимост във всичко, което граничи с безотговорност.
Март
През март сте доста емоционални, избухливи и трудно се съобразявате с чуждото мнение. Нуждаете се от анализ на поведението си, но и такъв няма да направите, защото ще се имате за безпогрешни. Комбинацията от ретроградния Марс във вашия знак с навлизането на Венера във Водолей може да допринесе до епизодични интимни връзки, изневери и проблеми в любовта. Дори и да не са в този месец, ще избухнат след време.
Април
Важен месец за вашата кариера и за професионалното ви развитие. Наред с любовта трябва да върви и работата ви, така че се мобилизирайте и обърнете внимание на онова, което искате да постигнете тази година. Бъдете много внимателни след 10-и, когато редом с амбицията расте и вашата разсеяност. Ще правите грешки, без да се усещате, а те ще лъснат до седмици. Проверявайте по два пъти всичко, което сте свършили.
Май
Използвайте почивните дни около 6 май за мобилизация и успокоение на натрупаното напрежение. След 8 май Меркурий се премества в Близнаци, откъдето ви праща подходящите хора за вашата дейност, идеалните условия и възможността да подпишете добри договори. Очаквайте предложения. Но в преговорите няма да сте деликатни, а несдържани, нетолерантни и напрегнати. Хубаво е да прикриете тези негативни черти.
Юни
Можете да пожънете успехите от преговорите си в предходния месец. Венера е на своя трон в Телец и оттам ви праща шансове да заздравите финансовото си състояние, да получите допълнителни доходи или да подпишете важни финансови договори, от които ще получавате добри пари дълго време. Последните обаче подпишете до 7 юни, защото след това Меркурий е ретрограден и ще попречи на успехите.
Юли
Удоволствията и насладата ще са централна тема в хороскопа ви за юли. През първите 20 дни от юли ще се отдавате изцяло на разнообразието, удоволствията и забавленията. Ще сте прекрасни събеседници и така ще спечелите много приятели. По-отговорни ще сте след 20-и, когато задължително трябва да сте на работа, а не в отпуск. Предстои ви невероятно предложение, а то не е за изпускане.
Август
През по-голямата част от август ще сте в своя професионален апогей. Очакват ви добри предложения, работата ви ще върви хармонично. Затова не си вземайте летния отпуск точно в този месец. Ще е по-добре за вас да действате, а не да почивате. До 13-и не правете непожелано добро. След това ще сте брилянтни във всяко отношение. Ще се чувствате и ще изглеждате добре.
Септември
Насрочете своя годишен отпуск за септември. Заслужавате добра почивка, след като през по-голямата част от лятото полагахте големи усилия. През този месец ще сте по-критични към себе си и към хората около вас. Заяждате се за глупости. Всичко това може леко да влоши отношенията ви. Признайте грешките си. Пътувайте или отидете на късно море. Всичко това ще ви направи по-щастливи и освободени от ядове.
Октомври
През октомври, когато Венера навлиза във вашия знак, ви очаква бурен подем. Ще стабилизирате състоянието си, което градихте до този момент, ще внесете хармония във връзките и взаимоотношенията си. Месецът е доста позитивен и ще ви донесе подходящите мигове, за да постигнете много от своите цели. Бъдете активни и ще постигнете всичко, което искате. В любовен план ви очаква ново и красиво начало.
Ноември
Станали сте приказливи през ноември. Но това може и да отдалечи някои хора от вас, защото на моменти ставате досадни. Не им се сърдете. Този месец е добър за финансите ви. Можете да си стъпите на краката откъм парична гледна точка. Допълнителна работа няма да ви се отрази зле. Внимавайте, ако промените работното си място - следете за уловки, особено ако са ви предложили новата работа миналия месец.
Декември
Активната част от месеца за вас са дните до 10-и. Тогава ще сте дейни, общителни и активни. След това отново ще ви се работи, но с всеки отминал ден в душите ви идва Коледния дух и емоционално ще сте раздвоени между работата и приготовленията за празниците. А Коледа изкарайте само със семейството си. Новата 2015-а година също посрещнете ввкъщи. Пожелайте си нещо от сърце и то ще се сбъдне.

Времето

18°C

Пазарджик

Незначителна Облачност
Влажност: 53%
Вятър: Ю-И / 2.9 kmh
Събота

8°C/21°C
Неделя

11°C/27°C
Понеделник

12°C/28°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Експресни обяви