Петък, 20 Април 2018

Последни новини

Яни от “Фермата”...

Децата строиха къщи от дърво и бродираха български шевици ПАЗАРДЖИК. Късно...

50 години градим...

Уважаеми учители, бивши директори и учители, скъпи ученици, Изминаха 50 години...

Химическата гимназия на...

През 60-те и 70-те години на миналия век в България...

“Пазарджик пее” в...

Повече от 120 талантливи деца и младежки ще се съберат...

Децата влязоха в...

ПАЗАРДЖИК. Тази седмица официално бе прерязана лентата на обновената сграда...

Обмисля се: Национален...

ПАЗАРДЖИК. Около Гергьовден се очаква да приключи обновяването на парк...

Фонтанче на моста...

ПАЗАРДЖИК. До края на годината фонтан ще има и на...

Представят книгата на...

ПАЗАРДЖИК. От 16 часа на 18 април (четвъртък), в зала...

«
»

 

Скорпион

2013-а за представителите на вашия знак постави началото на 4-годишен преход в служебен и личен аспект. Не очаквайте бързи резултати, а приемете, че каквото градите сега тухличка по тухличка, на него ще разчитате след 2017-а.
Извървявайки този дълъг път, през 2014-а ще се наложи да наблегнете на своята дисциплина. Ако сте емоционални, безотговорни и нетърпеливи, ще изживеете новата 2014-а в постоянни противоречия със себе си. Ще сте жертва на своите прибързани и недодялани постъпки. Ще се скарате с всички, защото смятате, че те не ви разбират. Ако обаче сте отговорни и осъзнаете, че сте тръгнали по трудния път на постоянството и дългосрочните цели, 2014-а ще ви се отблагодари за това, че не сте се отклонили от вярната пътека.
За вас тази година с особена любов и внимание ще греят три планети - вашите управители Марс и Плутон, редом с Нептун, господарят на 2014-а.
Марс ще ви дарява със сила, когато ви е нужна. Ако прекалявате с претенциите си, ако надвишавате правомощията си, ще ви праща импулс, който да ви забавя и да проваля прибързаните планове. Вървите ли по правата пътека, Марс ще ви помага да намирате верните хора на точното място и винаги във времето, в което са ви нужни. Не ги използвайте едностранно, а се опитайте да се сработите с тях и да си бъдете взаимно полезни. Егоизъм в тази година не е допустим.
Плутон, вашият управител, е причината да се стремите към власт и надмощие над всички. През 2014-а ще се наложи да смекчавате тази черта от характера си. Няма как само вие да сте правите, когато живеете сред хиляди човешки същества. Важно е да се научите да приемате и чуждото мнение. Само така ще успявате в живота и делата. И в любовта не бива да сте деспотични, за да не загубите доверието на половинката.
Нептун властва не само при вас, а и при всички зодиакални знаци тази година. Това е планетата на голямото знание и на силния успех, но само ако този успех е заслужен. Затова е толкова важно да не се отклонявате от дългата пътека, по която сте поели, колкото и кратки да ви изглеждат другите пътища към успеха. Нептун ще ви даде шанс през тази година да подобрите квалификацията си, да учите нещо ново, което да ви е полезно, и да подобри доходите ви през следващата 2015-а.
За да не прогоните успеха си в дните между 7-22 февруари, 7 юни - 1 юли и 5-25 октомври, не насрочвайте стартиране на новости, подписване на договори, сключване на споразумения, поемане на инициативи, не давайте обещания. През тези периоди Меркурий е ретрограден и ще ви обрича на неуспех, ако се инатите и предприемете нещо ново и сериозно.
Януари
Ще ви се налага да контактувате с много и различни по произход и култура хора, въпреки че няма да ви се иска да сте обезпокоявани от когото и да е. Осъществете най-важните си срещи до 18 януари, тези, от които зависи професионалното ви развитие през годината. Месецът е прекрасен за поставяне на служебни цели. Ще сте амбициозни, но и страшно разсеяни. Последното може да има и фатални последствия.
Февруари
Заради ретроградното движение на Меркурий, бъдете пасивни и не поставяйте начала на нови проекти, особено в периода 7-13 февруари. През останалото време дори няма да желаете новите начала. Ще сте емоционални, което ще се отрази върху отношенията ви в семейството и близките. След 13-и ще имате нуждата да останете насаме със себе си. Не прекалявайте с контактите и анализирайте поведението си.
Март
Ще имате възможност да поправите грешките в общуването и контактите от изминалите месеци. Ще имате шанса да вървите напред с вдигната глава по пътищата на своята професионална реализация. Тук не се мислете за безпогрешни, а понякога се обръщайте назад и осъзнавайте, че в служебно отношение допускате големи грешки. След 18-и си поставяйте само цели, които можете да изпълните.
Април
Ще разполагате с достатъчно жизнена сила и тонус, но заради стари грешки, непоправени дела и факти, за които трябва да се връщате назад, ще забуксувате и ще забавите темпото. Месецът е рутинен и ако го приемете като такъв, проблеми със себе си няма да имате. Най-големите трудности ще дойдат, ако точно сега искате да си поставите нови цели и пристъпите към тяхното осъществяване. Моментът не е подходящ, изчакайте. След 25-и ви чака успех от положените преди това усилия.
Май
Един от успешните ви месеци - напористо ще търсите нови контакти, с които да осъществявате своите общи цели. На работното място ви е нужна деликатност в периода 4-30 май, защото самочувствието ви е така нараснало, че не допускате критика и наставления. И ставате уязвими. В личен план желаете да обсебите половинката си, ставате прекалено хапливи и подчертавате само лошите й черти с цел да я унизите и така да й покажете, че сте повече от нея.
Юни
Очакват ви трудности в общуването заради прекалената горделивост в последните месеци. Ще ги преодолеете по-леко, ако се вгледате в себе си и осъзнаете прегрешенията. Ще е нужно да потърсите прошка за всички обиди по адрес на половинката, семейството и колегите. В службата месецът не е благоприятен за промени заради ретроградното движение на Меркурий. Но имате възможност да си стъпите на краката в материално отношение. Някои от вас ще получат добри доходи в периода 1-23 юни.
Юли
Помислете върху всички възможности, които ви дава 2014-а, ако подобрите квалификацията си. През юни ще имате шанс да стартирате курс за преквалификация. Можете да запишете и ускорен езиков курс, който в отпускарските летни месеци ще карате с удоволствие и без проблем. Юли, особено във втората си половина, е благоприятен и за почивка. Замислете се за пътуване, което ще ви даде възможност да отпуснете и психически.
Август
През първата половина ще сте запалени от нови и добри идеи, които ще ви отворят пътя към успеха за по-нататък. До 15-и не вземайте годишния си отпуск. Моментът е подходящ за работа, а не за почивка. Ще осъществите пряк контакт с ръководителите си и лесно ще споделите с тях целите си. За мнозина август е начало на нов етап в служебно отношение. Някои дори ще сменят и работата си.
Септември
През по-голямата част от септември ще сте особено дребнави и хапливи и към близките, и към обществото. Желанието ви да сте забелязани на работното място ще се превърне в идея-фикс, от която нямате нужда. Всячески ще се стремите да засенчите всички останали. Ако искате професионално издигане, направете го по-галантно, не толкова агресивно. Последните четири месеца от годината рефлектират върху доходите ви. Както можете да печелите много, така можете и да загубите, ако нямате нужния подход.
Октомври
Повече от задължително е да сверите натрупаните знания с желанието и възможността да ги проявите на работното място и в живота. Меркурий отново обръща движението си в ретроградно. Периодът 5-10 октомври ще ви направи особено магнетични натури, но в периода 10-26 октомври часовникът ви все ще изостава и нормалният ритъм на живот ще се забави. Внимавайте с какво се заемате и имате ли сили да го сторите. Не се надценявайте.
Ноември
През ноември, когато повечето от вас празнуват рожден ден, е много важно да наблегнете на средата, в която живеете, и на приятелите. В никакъв случай новите запознанства не са най-подходящите и винаги трябва да ги гледате под лупа, за да не си причините разочарования. Има кой да ви съветва и това винаги са били вашето семейство и близки. Но през този месец не сте решени да ги слушате и затова ще си патите.
Декември
Много е важно да сте верни на принципите си. Не се вълнувайте много от мнението на колегите си, защото те се стремят да ви направят зависими от тях. В личен план месецът е прекрасен, защото ви зарежда с топлота. Празниците прекарайте с близки и семейството си. В никакъв случай на Нова година не се събирайте с много непознати. Пожелайте си нещо хубаво и то ще се сбъдне.

Времето

18°C

Пазарджик

Незначителна Облачност
Влажност: 53%
Вятър: Ю-И / 2.9 kmh
Събота

8°C/21°C
Неделя

11°C/27°C
Понеделник

12°C/28°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Експресни обяви