Вторник, 21 Ноември 2017

Последни новини

Ден на отворените...

„Електроразпределение Юг“ ( част от ЕVN България) ще се включи...

21-годишен е с...

ПАНАГЮРИЩЕ. Сигналът за инцидента е получен вчера около 19.16 часа,...

Приканват ни да...

От 20 ноември до края на тази работната седмица (24...

Земетресение на ужким...

ПАЗАРДЖИК. Утре ще се проведе мащабно пожаро-тактическо учение за овладяване...

Три номинации за...

ВЕЛИНГРАД. За втора поредна година Министерството на туризма „състезава“ туристическия...

Ученичка написа книга...

СЪРНИЦА. Единадесетокласничка написа книга за своя роден край. Сибел Семерджиева...

Административният съд пак...

ПАЗАРДЖИК. В четвъртък Административният съд в Пазарджик за поредна година...

“Тангра” на една...

ПАНАГЮРИЩЕ. На 22 ноември на сцената на театъра в бунтовния...

«
»

 

Скорпион

2013-а за представителите на вашия знак постави началото на 4-годишен преход в служебен и личен аспект. Не очаквайте бързи резултати, а приемете, че каквото градите сега тухличка по тухличка, на него ще разчитате след 2017-а.
Извървявайки този дълъг път, през 2014-а ще се наложи да наблегнете на своята дисциплина. Ако сте емоционални, безотговорни и нетърпеливи, ще изживеете новата 2014-а в постоянни противоречия със себе си. Ще сте жертва на своите прибързани и недодялани постъпки. Ще се скарате с всички, защото смятате, че те не ви разбират. Ако обаче сте отговорни и осъзнаете, че сте тръгнали по трудния път на постоянството и дългосрочните цели, 2014-а ще ви се отблагодари за това, че не сте се отклонили от вярната пътека.
За вас тази година с особена любов и внимание ще греят три планети - вашите управители Марс и Плутон, редом с Нептун, господарят на 2014-а.
Марс ще ви дарява със сила, когато ви е нужна. Ако прекалявате с претенциите си, ако надвишавате правомощията си, ще ви праща импулс, който да ви забавя и да проваля прибързаните планове. Вървите ли по правата пътека, Марс ще ви помага да намирате верните хора на точното място и винаги във времето, в което са ви нужни. Не ги използвайте едностранно, а се опитайте да се сработите с тях и да си бъдете взаимно полезни. Егоизъм в тази година не е допустим.
Плутон, вашият управител, е причината да се стремите към власт и надмощие над всички. През 2014-а ще се наложи да смекчавате тази черта от характера си. Няма как само вие да сте правите, когато живеете сред хиляди човешки същества. Важно е да се научите да приемате и чуждото мнение. Само така ще успявате в живота и делата. И в любовта не бива да сте деспотични, за да не загубите доверието на половинката.
Нептун властва не само при вас, а и при всички зодиакални знаци тази година. Това е планетата на голямото знание и на силния успех, но само ако този успех е заслужен. Затова е толкова важно да не се отклонявате от дългата пътека, по която сте поели, колкото и кратки да ви изглеждат другите пътища към успеха. Нептун ще ви даде шанс през тази година да подобрите квалификацията си, да учите нещо ново, което да ви е полезно, и да подобри доходите ви през следващата 2015-а.
За да не прогоните успеха си в дните между 7-22 февруари, 7 юни - 1 юли и 5-25 октомври, не насрочвайте стартиране на новости, подписване на договори, сключване на споразумения, поемане на инициативи, не давайте обещания. През тези периоди Меркурий е ретрограден и ще ви обрича на неуспех, ако се инатите и предприемете нещо ново и сериозно.
Януари
Ще ви се налага да контактувате с много и различни по произход и култура хора, въпреки че няма да ви се иска да сте обезпокоявани от когото и да е. Осъществете най-важните си срещи до 18 януари, тези, от които зависи професионалното ви развитие през годината. Месецът е прекрасен за поставяне на служебни цели. Ще сте амбициозни, но и страшно разсеяни. Последното може да има и фатални последствия.
Февруари
Заради ретроградното движение на Меркурий, бъдете пасивни и не поставяйте начала на нови проекти, особено в периода 7-13 февруари. През останалото време дори няма да желаете новите начала. Ще сте емоционални, което ще се отрази върху отношенията ви в семейството и близките. След 13-и ще имате нуждата да останете насаме със себе си. Не прекалявайте с контактите и анализирайте поведението си.
Март
Ще имате възможност да поправите грешките в общуването и контактите от изминалите месеци. Ще имате шанса да вървите напред с вдигната глава по пътищата на своята професионална реализация. Тук не се мислете за безпогрешни, а понякога се обръщайте назад и осъзнавайте, че в служебно отношение допускате големи грешки. След 18-и си поставяйте само цели, които можете да изпълните.
Април
Ще разполагате с достатъчно жизнена сила и тонус, но заради стари грешки, непоправени дела и факти, за които трябва да се връщате назад, ще забуксувате и ще забавите темпото. Месецът е рутинен и ако го приемете като такъв, проблеми със себе си няма да имате. Най-големите трудности ще дойдат, ако точно сега искате да си поставите нови цели и пристъпите към тяхното осъществяване. Моментът не е подходящ, изчакайте. След 25-и ви чака успех от положените преди това усилия.
Май
Един от успешните ви месеци - напористо ще търсите нови контакти, с които да осъществявате своите общи цели. На работното място ви е нужна деликатност в периода 4-30 май, защото самочувствието ви е така нараснало, че не допускате критика и наставления. И ставате уязвими. В личен план желаете да обсебите половинката си, ставате прекалено хапливи и подчертавате само лошите й черти с цел да я унизите и така да й покажете, че сте повече от нея.
Юни
Очакват ви трудности в общуването заради прекалената горделивост в последните месеци. Ще ги преодолеете по-леко, ако се вгледате в себе си и осъзнаете прегрешенията. Ще е нужно да потърсите прошка за всички обиди по адрес на половинката, семейството и колегите. В службата месецът не е благоприятен за промени заради ретроградното движение на Меркурий. Но имате възможност да си стъпите на краката в материално отношение. Някои от вас ще получат добри доходи в периода 1-23 юни.
Юли
Помислете върху всички възможности, които ви дава 2014-а, ако подобрите квалификацията си. През юни ще имате шанс да стартирате курс за преквалификация. Можете да запишете и ускорен езиков курс, който в отпускарските летни месеци ще карате с удоволствие и без проблем. Юли, особено във втората си половина, е благоприятен и за почивка. Замислете се за пътуване, което ще ви даде възможност да отпуснете и психически.
Август
През първата половина ще сте запалени от нови и добри идеи, които ще ви отворят пътя към успеха за по-нататък. До 15-и не вземайте годишния си отпуск. Моментът е подходящ за работа, а не за почивка. Ще осъществите пряк контакт с ръководителите си и лесно ще споделите с тях целите си. За мнозина август е начало на нов етап в служебно отношение. Някои дори ще сменят и работата си.
Септември
През по-голямата част от септември ще сте особено дребнави и хапливи и към близките, и към обществото. Желанието ви да сте забелязани на работното място ще се превърне в идея-фикс, от която нямате нужда. Всячески ще се стремите да засенчите всички останали. Ако искате професионално издигане, направете го по-галантно, не толкова агресивно. Последните четири месеца от годината рефлектират върху доходите ви. Както можете да печелите много, така можете и да загубите, ако нямате нужния подход.
Октомври
Повече от задължително е да сверите натрупаните знания с желанието и възможността да ги проявите на работното място и в живота. Меркурий отново обръща движението си в ретроградно. Периодът 5-10 октомври ще ви направи особено магнетични натури, но в периода 10-26 октомври часовникът ви все ще изостава и нормалният ритъм на живот ще се забави. Внимавайте с какво се заемате и имате ли сили да го сторите. Не се надценявайте.
Ноември
През ноември, когато повечето от вас празнуват рожден ден, е много важно да наблегнете на средата, в която живеете, и на приятелите. В никакъв случай новите запознанства не са най-подходящите и винаги трябва да ги гледате под лупа, за да не си причините разочарования. Има кой да ви съветва и това винаги са били вашето семейство и близки. Но през този месец не сте решени да ги слушате и затова ще си патите.
Декември
Много е важно да сте верни на принципите си. Не се вълнувайте много от мнението на колегите си, защото те се стремят да ви направят зависими от тях. В личен план месецът е прекрасен, защото ви зарежда с топлота. Празниците прекарайте с близки и семейството си. В никакъв случай на Нова година не се събирайте с много непознати. Пожелайте си нещо хубаво и то ще се сбъдне.

Времето

7.1°C

Пазарджик

Дъжд
Влажност: 63%
Вятър: З-СЗ / 0 kmh
Сряда

3°C/16°C
Четвъртък

2°C/17°C
Петък

4°C/13°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Експресни обяви