Петък, 20 Април 2018

Последни новини

Яни от “Фермата”...

Децата строиха къщи от дърво и бродираха български шевици ПАЗАРДЖИК. Късно...

50 години градим...

Уважаеми учители, бивши директори и учители, скъпи ученици, Изминаха 50 години...

Химическата гимназия на...

През 60-те и 70-те години на миналия век в България...

“Пазарджик пее” в...

Повече от 120 талантливи деца и младежки ще се съберат...

Децата влязоха в...

ПАЗАРДЖИК. Тази седмица официално бе прерязана лентата на обновената сграда...

Обмисля се: Национален...

ПАЗАРДЖИК. Около Гергьовден се очаква да приключи обновяването на парк...

Фонтанче на моста...

ПАЗАРДЖИК. До края на годината фонтан ще има и на...

Представят книгата на...

ПАЗАРДЖИК. От 16 часа на 18 април (четвъртък), в зала...

«
»

 

Стрелец

2013-а година беше силна и изпълнена с оптимистични промени за всички вас. В условията, в които живеем, няма как да очаквате повече от всичко, което получихте. Трябва да продължите с усилията си, за да го задържите през новата 2014-а.
Това е година, в която освен на своето духовно развитие, трябва да обърнете внимание и на професионалното - кариера, обучения, поставяне на дългосрочни изпълними цели.
През тази година важен акцент в хороскопа ви ще имат Слънцето, Юпитер и Нептун. Ще сте много зависими от звездните влияния в отделните месеци и затова е хубаво да препрочитате поне веднъж месечно хороскопа си
Слънцето ще ви дава жизнена енергия. Прекарвайте повече време на естествена светлина, за да се зареждате със сили и добро настроение.
Слънцето ще ви помогне не само да сте по-жизнени през новата година, а и да поставите дългосрочните си цели за поне девет години напред. Бъдете отговорни пред себе си и наистина планирайте живота си такъв, какъвто искате да го видите през 2023-а. В момента вие задавате програмата си на подсъзнателно ниво и искате или не, през следващите девет години ще се стремите към всичко, което си пожелаете през 2014-а.
Юпитер е вашата планета-управител. През 2014-а тя ще се движи през знаците на Рака и Лъва. През първата половина от годината, когато Юпитер се движи в Рак, ще трябва да изградите своята ценностна система. Обръщайте повече внимание на семейните традиции, прекарвайте повече време с близките и роднините си. Защитавайте ги, вместо да ги нападате. Стремете се всички да сте на едно мнение, защото само в стабилно семейство ще се чувствате жизнени, енергични и обичани. Опитайте се да поправите грешките в личния си живот до края на юли, за да си осигурите повече оптимизъм през следващите месеци.
От август до декември Юпитер се движи в Лъв и ще ви помага да реорганизирате служебните си планове. Ще правите повече от допустимото грешки, защото се сдобивате с ненужна самоувереност. Ще искате любов, без вие да я отдавате изцяло. Предпазвайте се от егоизма си, защото той може да е причината много хора просто да се отдръпнат от вас. Случи ли се това, дайте стъпка назад и се огледайте.
Нептун е другата планета с висока важност за вас. Тя също задава програмата ви за идните години. Бъдете отговорни към себе си. Няма как да вървите напред, без да сте сверили часовника си по отношение на знанията, които притежавате. Усетите ли, че нещо в квалификацията ви куца, не губете време, а го наваксайте. Бъдете добри хора и правете само пожелано добро. Така ще се предпазите от много главоболия и проблеми.
И не на последно място, много е важно да не предприемате значими действия в дните, когато планетата Меркурий е ретроградна. Това са периодите 7-22 февруари, 7 юни - 1 юли и 5-25 октомври. Между тези дати не провеждайте важни сделки, не подписвайте договори, не сменяйте работата си.
Януари
Ще усещате трудностите, породени от липсата на пестеливост по Коледните и Новогодишните празници. Налага се да свиете потреблението си до най-важното, особено през първите две седмици. Така ще уравновесите бюджета и няма да се налагат заеми след 15 януари. Обмислете добре постъпките, заради които ваши приятели ви обърнаха гръб. Този месец е прекрасен за равносметка.
Февруари
Очакват ви добри новини за финансови постъпления и развитието ви в материално отношение през годината. Заради ретроградното движение на Меркурий обаче сте склонни да приемете всичко за даденост. Не си мислете, че успехите ви ще продължат бързо, ако не полагате усилия, за да ги задържите при себе си. Очакват ви промени в средата на живот и обкръжението. Много сте доверчиви, може да допуснете недоброжелатели. Внимавайте.
Март
Месецът изисква от вас силна отговорност в семейните отношения и дома, за да запазите хармонията. В противен случай може да се окажете на ръба на междуличностна криза, в която и вие, и вашите близки да са жертви. Полагайте повече усилия, за да запазите стабилността, дори да се налага да преглъщате някои думи. Това е начинът всичко да протече в най-добрия ред.
Април
Съдбата ви дава шанс да направите малки промени около себе си. Започнете с най-нужното, но и с планираното. Не правете резки завои, за да не загубите посоката. Четвъртият месец от годината е прекрасен за стабилизиране на отношенията в семейството, които леко се разклатиха през март. Запазете доброто си настроение и оптимистичния поглед. След 20-и се задава много работа и напрежение в службата. Вършете задачите си навреме, за да няма изненади.
Май
Ще живеете подредено, според всички обществени и морални норми. За вас обаче това не е начин на живот, а стремеж. Не сте вие, ако не нарушавате правилата понякога. Това ще ви донесе поредната депресия и неудовлетворение. Важно е през май да нарушите едно малко правило, да разчупите границите и да продължите напред като истински Стрелци. В любовта месецът е много силен, там ви очакват промени, пътувания и срещи.
Юни
Ще осъзнаете големите пропуски в знанията и уменията си. Това е причината за застоя ви на работното място и в професионалната кариера напоследък. Но след осъзнаването идва и пробуждането. Мнозина ще си намерят допълнителни начини да се сдобият със знания - преквалификационен курс, учене на нови езици или среща с хора, от които могат да получат полезна информация. Бъдете гъвкави. Внимавайте с обещанията - каквото обещаете този месец, трудно ще го изпълните.
Юли
Ще сте натоварени в службата и първоначално ще приемете този факт като лоша шега на Съдбата. Всички почиват, само вие работите. Но ще се убедите впоследствие, че действията ви през този месец са посели семената на успехите, които ще жънете в края на годината. Работете активно и компетентно. Не се захващайте с ангажименти, които не можете да свършите през месеца. За допълнителната работа се отнася същото.
Август
Най-добрият месец да си вземете годишен отпуск и да си починете на хубаво и спокойно място. Избягвайте алкохола и прекаляването с нощния живот - това ще генерира допълнителна агресия у вас, от която не се нуждаете. Налага ли се да работите, не вземайте решения. Ще сте крайни в преценките си, а идеите ви са размити и неясни. Искате много любов, без да давате такава - основен минус, заради който през по-голямата част от месеца ще се чувствате самотни и изоставени.
Септември
Ще желаете да получавате любов, но няма да я давате щедро. Променете начина си на мислене. Ще избухвате за глупости, ще обвинявате другите, а не себе си за поредния скандал. Ще сте дребнави в личните отношения и прекалено широко скроени в службата. А в служебния живот можете да сторите непоправими грешки от незнание. Скоро ще се наложи да си ги признаете пред ръководството. Няма кой друг да ви опере пешкира.
Октомври
Желаете събитията около вас да се случват бързо и без забавяне - абсолютно невъзможно е, като се има предвид ретроградното движение на Меркурий в Скорпион и Везни. Опитайте да си наложите самодисциплина и използвайте времето, за да пренастроите идеите си. Сверете ги с реалността около себе си. Съдбата ви дава възможност да не бързате, а с малки крачки да вървите напред. До 26-и ще изпитате хората около себе си. Може би не всички са подходящи. Те сами ще напуснат живота ви.
Ноември
Отново ще сложите розовите си очила и ще тръгнете напред. Решени сте да променяте целия свят. Съветвам ви да започнете от себе си. Променете начина си на мислене, като го синхронизирате с времето, в което живеете. След това направете промени, за да бъде животът ви още по-добър. Бъдете оптимисти. След 20-и ще можете да дишате така, както мечтахте от началото на годината - свободно и щастливо. Този месец наистина ще предизвика глобална промяна в живота ви.
Декември
И през последния месец от 2014-а ви очакват промени, но тях ще контролирате много по-стриктно. Наред с променящите се условия, месецът ви дава шанс да стабилизирате всичко постигнато. Очакват ви по-големи доходи, с които да посрещнете празниците. Нищо, че през януари отново ще сте във временна финансова нестабилност. Доставете си удоволствия, украсете дома си и посрещнете Коледа и Нова година в уютна семейна обстановка.

Времето

16.2°C

Пазарджик

Облачно
Влажност: 62%
Вятър: С-И / 1.9 kmh
Събота

8°C/21°C
Неделя

11°C/27°C
Понеделник

12°C/28°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Експресни обяви