Неделя, 05 Април 2020

Годишен хороскоп 2020

Четвъртък, 09 Януари 2020 12:16

ОВЕН

По-скоро ще заобикаляте препятствията, вместо да ги преодолявате. Обмисляйте решенията си - те трябва да са окончателни.

В работата изненади не се очакват. Ще изпълнявате рутинните си задължения, ще отделяте повече време за детайлите. Довършвайте започнатото. Атмосферата ще е спокойна, позициите ви - стабилни.

Не правете големи и дългосрочни инвестиции. Изплащайте задълженията си навреме. Финансовите ви проблеми могат да дойдат от занижения контрол върху разходите.

Бъдете решителни, но действайте обмислено и търпеливо. Не чакайте бързи резултати и не увесвайте нос, ако нещо не се получи от първия път. В края на годината ще имате повод да се гордеете.

ТЕЛЕЦ

Заради събитията ще промените някои свои навици. Ще ви е нужна повече информация, по-добра организация и по-устойчива стратегия, за да се разгърнете. Реагирайте гъвкаво и с въображение.

Основната ви задача е да подобрите работата си и да не участвате в рискови инициативи. Усвоявайте нови знания, подобрявайте уменията, овладейте честолюбието си. Ако имате конфликти, решете ги още в началото на годината. Спокойствието е фактор за успех.

Разпределяйте бюджета си за кратки периоди и ще намалите разходите. В края на годината ще имате средства за мечтано пътешествие или красиво развлечение с близките си.

Ще разширите кръга си на общуване. Използвайте чуждия опит, не критикувайте чуждите грешки, приемайте несполуките с усмивка, учете се от грешките си. В края на годината ще се убедите в своя напредък.

БЛИЗНАЦИ

Ще имате и спокойни, и динамични периоди. Първите - за размишления и самовглъбяване, вторите - за подреждане на контактите и стабилизиране на позициите. Не прекалявайте с претенциите. На работното място ще се чувствате добре. Няма да се товарите с всички задачи - някои ще разпределите с колеги. Думата ви ще се чува, но не всички ваши предложения ще бъдат незабавно одобрение. Изчакайте подходящия момент.

Ще получите и допълнителни финанси. Натрупайте резерви за второто полугодие, за начало на собствен бизнес Създайте си резерви за второто полугодие, за да стартиране собствен бизнес или творческа дейност.

Създайте хармония в личните отношения. Не провокирайте конфликти. Преборете своя мързел и насочете енергията си в правилната посока.

РАК

Ще преодолеете рутината в личните отношения. Материалните, социалните и професионалните проблеми ще са минимални. Ще прекратите връзки, които ви товарят.

Ще сте доволни от резултатите в работата си. Ще завършите проекти, започнати преди години. Печеливши ще са и дейности, на които не залагате особено. Ще имате точната информация в нужния момент.

Не правете излишни разходи, в края на годината приходите ви може да спаднат. Разпределяйте ги грамотно и без разточителност.

Уменията ви ще получат висока оценка, а вие да се възгордеете. Но така ще си създадете врагове. Гонете амбициите, но контролирайте емоциите.

ЛЪВ

Ще сте много по-работоспособни, целенасочени и ефективни. Околните трудно ще поддържат вашето темпо. Не им поставяйте твърде високи изисквания, за да не изгубите подкрепата им. Към чуждите пропуски проявете разбиране.

Професионалният живот ще е динамичен. Често ще имате усещането, че сте движеща сила на всичко около вас и може би няма да е само усещане. Действайте методично и активно. Ще отстраните затрудненията от пътя си лесно, ако не ги омаловажавате.

На моменти разходите ще превишават очакванията ви. А причина за „финансовите дупки“ ще е стремежът ви да си угаждате. Не посягайте на спестяванията си! Търсете баланс между желанието да сте щедри и здравия разум. Само парите, похарчени за близките, ще подобрят социалния ви живот. Самоусъвършенствйте се.

ДЕВА

Тази година всичко ще ви е по-лесно - общуването, намирането на общ език, обичайните задължения. Ще изразите вътрешното си „аз“.

Ако сте решили да смените работното място, ще го направите. Новото ще е по-интересно и по-добро. В началото на годината ще участвате в дискусии и обучения. Попивайте информация и не натрапвайте мнението си.

Финансите ви ще са стабилни благодарение на вашата предпазливост и пестеливост. Ще получите допълнителни приходи. Съзнанието за независимост ще ви тонизира.

Социалните ви контакти ще са интензивни и ще получите висока оценка за уменията си. Не отказвайте покани за участие в сложни проекти. Благодарение на тях ще стабилизирате позициите си и ще повишите жизнения си стандарт.

ВЕЗНИ

Ще се усъвършенствате и ще разгърнете потенциала си. Анализирайте миналото, за да намерите пътя към бъдещето. Вярата в собствените сили ще улесни контактите ви и ще ви помогне да разширите влиянието си.

Социалният и професионалният ви живот ще стават все по-активни. Ще покажете умения, за които и близките ви не са подозирали.

Не прекалявайте с индивидуалните инициативи. Търсете съвет и съдействие за стартиране на нови проекти през второто полугодие.

Заделяйте си пари по малко, но редовно. През последните месеци ще имате възможност да ги инвестирате успешно. Уреждайте финансовите въпроси самостоятелно. Избягвайте емоционалните решения. Отстоявайте интересите си, но не навлизайте в чужда територия. Не отхвърляйте предложена помощ. Трябва вие да влияете на околните, а не те на вас.

СКОРПИОН

Още в началото на годината обмислете несвършената работа и причините за това. За някои дейности ще са ви нужни повече време и усилия. И вие имате недостатъци. Приемайте препоръките и ги спазвайте. Усложненията идват от вашата импулсивност. Обмисляйте новите проекти без прекалени амбиции. Адаптирайте се към обстоятелствата. Не щадете усилия, резултатите ще ви покажат, че не е било напразно.

В центъра на вниманието ви цялата година ще бъдат парите, всяка собственост и материална придобивка. Ще сте учудващо пестеливи.

В началото на годината може да уговорите изгодни финансови сделки, но през второто тримесечие ще срещнете трудности с имотни въпроси. Не бързайте, наесен условията ще са по-добри.

Отървете се от песимизма, за да не пречите на своето развитие.

СТРЕЛЕЦ

Никакво препятствие няма да устои на вашата упоритост и перфектна организация. Ще довършите отложени неща. Следвайте вдъхновението си.

Ще се справяте много по-лесно с формалности, технически и юридически условия. Обръщайте внимание на чуждото мнение и препоръки, за да не пропуснете важни детайли. Правилно разпределяйте времето и силите си.

Не харчете „нашироко“, за да не се чудите как „да свържете двата края“. Създавайте запаси и се въздържайте от щедри жестове.

КОЗИРОГ

В началото на годината действайте самостоятелно и наблюдавайте околните. Бързо ще разберете с кои трябва да се разделите и кои заслужават доверието ви. Но не изоставяйте близките и семейството.

Професионалните задължения ще излязат на преден план и на моменти интересите ви ще се пресичат с чужди. Търсете компромиса, не си създавайте врагове. Не приемайте предложения, свързани с нарушаване на дисциплината или заобикаляне на правилата. Започнете нови проекти, ако имате вдъхновение за тях.

Успешни ще са дейностите, свързани с недвижимост и инвестиции. Не жертвайте личния живот заради работата и обратно. Съобразявайте се със семейството си при покупка на имоти.

Обстоятелствата ще са благоприятни и ще ви помогнат да развиете индивидуалността си, да съхраните личните отношения, на които можете да разчитате. Ще намерите начин да прекратите стари конфликти.

ВОДОЛЕЙ

По-емоционални, отколкото аналитични ще бъдете, но ще избегнете куп неприятности благодарение на въображението си. Отзивчивостта и доброто отношение ще се отразят положително на социалния ви живот.

През пролетта и есента работата ще е монотонна, но интригите ще се вихрят. Дистанцирайте се, наблюдавайте. Бързо ще разберете на кого можете да имате доверие. Не допускайте никого в личната си територия.

В началото на годината парите няма да са ви най-важни, но непредвиден разход ще ви стресне в началото на лятото. Приемете, че ситуацията е временна. Посягайте на резервите само в краен случай. Намалете физическите усилия за сметка на интелектуалните. Ограничете психическите натоварвания. Не се лишавайте от почивка, тогава ви хрумват нови идеи и можете да обмислите начина за реализацията им.

РИБИ

В началото на годината ще си осигурите нови възможности за развитие, ще разнообразите ежедневието, ще подобрите социалния си статус и ще съкратите пътя до целите си. Ориентирайте се към организационна, а не към ръководна дейност. Ако работата ви е екипна, често ще се отказвате от своите интереси, но пък ще получите висока оценка от колегите.

Финансовото ви положение ще е пряко свързано с резултатите от ежедневната ви работа. Най-високи приходи ще получите в разгара на лятото. Ако ще уреждате сделки с недвижими имоти, направете го тогава. Не е изключено да промените местоживеенето си.

През второто полугодие ще имате възможност да повишите приходите, ако не огласявате идеите си, а започнете реализацията им самостоятелно. Не търсете помощ, тя сама ще ви „намери“ в точния момент.

Освободете се от ненадеждните хора в обкръжението си, за да не ви „поставят прът в колелата“. Борете се за онова, което по право е ваше, и не позволявайте на емоциите да пречат на напредъка ви.