Top Panel
Неделя, 08 Декември 2019

Времето

giweather joomla module

В "България търси талант": Радиловските брейкъри са сред фаворитите на Асен Блатечки

Сряда, 30 Април 2014 03:00
"Нападението на нинджите" - така нарекоха танца си брейкърите от Радилово Electra Crew, които в понеделник вечерта излязоха на живо на сцената на "България търси талант". В полуфинала най-малкият брейкър - първокласникът Владимир Батаклиев, сподели, че е тренирал много и всичко го боли.
"Ако не продължим, много ще ме е яд", каза малчуганът.
В групата е и по-големият му брат Димитър Батаклиев. На сцената на "България търси талант" бяха още Тодор Донев, Димитър Донев, Георги Милов и Георги Върбанов.
"Сега стее още по-добри", възкликна Есил Дюран.
Асен Блатечки издаде, че има трима фаворити и Electra Crew са един от тях.
"Това са нашите момчета, доброволци и самодейци в читалище "Зора-1903". Те имат нужда от нашата подкрепа. Гласувайте!" - призова библиотекарката Марена Вачкова от профила си във Фейсбук.
"Те са не само добри брейкъри, те са добри момчета! Те правят селото ни живо!" - подчерта кметицата Елена Рядкова и им пожела успех.
"Гордеем се с тях!" - единодушни са радиловци.
Шестимата брейкъри от Радилово направиха фурор в петия епизод на шоуто "България търси талант".
Момчетата от Electra Crew впечатлиха журито и взривиха публиката, която ги аплодира бурно. Въпреки че нямат професионален ръководител, те демонстрираха завидна техника, но най-впечатляващ беше техният ентусиазъм.
Момчетата тренират от две години всеки ден, дори и в събота, и в неделя. Помещението, което ползват, било в окаян вид, затова сами го ремонтирали и боядисали. За брейка ги спечелил Атанас Бакалов, който се изяви самостоятелно след тях на сцената.
Бисерка ТРАЙКОВА