Четвъртък, 23 Януари 2020

Времето

giweather joomla moduleХари Харалампиев е новият стар председател на Общинския съвет

Сряда, 13 Ноември 2019 15:22

ПАЗАРДЖИК. На първата сесия на Общинския съвет след местния вот Хари Харалампиев след тайно гласуване спечели правото трети мандат да ръководи ситипарламента.

За адвокат Харалампиев гласуваха 22 старейшини, представителката на ГЕРБ Малина Консулова-Златева получи 18 гласа. Гласуваха 41 съветници, зачетените гласове бяха 40.

Новият председател Харалампиев призова “всички заедно да работим за добруването на хората, да направим Пазарджик по-уютен град за живеене. Нека преодолеем личните си пристрастия и вкупом да гледаме в една посока, Иначе нямаме място в тази зала”, заключи г-н Харалампиев.

Малина Консулова-Златева, която не успя в надпреварата за председателското място, поздрави Хари Харалампиев за избора и му пожела успех. Тя благодари на колегите си за доверието им и пожела всички да работят за благото на хората. И увери, че ще спазва всички принципи от предизборната кампания.

Преди да удари звънеца за края на сесията, председателят Харалампиев благодари на г-жа Златева за морала и доблестта й да поздрави опонента си за победата му.

Пенка МИХАЙЛОВА