Неделя, 05 Април 2020

Времето

giweather joomla module

В неделя ще ви разплачем от щастие!

Петък, 13 Декември 2019 12:20

Това обещаха пред "Знаме" мажоретките от "Мистерия"

ПАЗАРДЖИК-СОФИЯ. Феновете изпратиха мажоретния състав „Мистерия“ към Общинския детски комплекс (ОДК) в Пазарджик на финала на „България търси талант“. Нашите 19 зашеметяващи момичета направиха силно впечатление с изящната си „гарванова приказка“ и уникален синхрон. Съвсем заслужено те спечелиха най-високия зрителски вот на последния полуфинал на живо. Така се присъединиха към носителите на златни бутони и фаворитите на зрителите в голямата битка за 50 хиляди лева в неделя.

"Мистерия" може да се похвали със световни и европейски титли

Техните танци са микс от много и различни елементи - спортни танци, народни танци, акробатика или просто една приказка, разказана с помпони.

А ето какво споделиха пред "Знаме" развълнуваните грации броени дни преди решаващото излизане на сцената:

- Скъпи приятели, роднини и всички хора, които оцениха нашето представяне, стигнахме толкова далеч благодарение на вашата подкрепа. Това е изключително голяма чест и привилегия за нас. Както и поредната постигната важна цел, която си бяхме поставили - да покажем красотата на нашия спорт извън рамките на общоприетите правила и норми.

Еуфорията все още ни държи и радостта ни е огромна

Емоцията, която изпитвахме през цялото време, е неописуема. Светлините, прожекторите, всичко е изключително различно и запомнящо се.

А моментът, в който научихме, че сме първи по зрителски вот, не може да се сравни с нищо друго. Прилив на енергия и щастие! Благодарим ви! Поднасяме огромни благодарности и на нашата треньорка Вергиния Нешева, както и на госпожа Емилия Спасова - директорката на ОДК-Пазарджик.

Призоваваме всички и тази неделя (15.12.2019) да бъдат с нас! Ще ви изненадаме с нещо, което предизвиква сълзи от щастие и гордост у нас! Вие доказахте, че заедно можем да бъдем по-добри! Безкрайно признателни сме ви за това! Обичаме ви!

Мария ДЪБОВА