Сряда, 19 Февруари 2020

Времето

giweather joomla moduleURBO пести пари и улеснява паркирането в Синя зона

Четвъртък, 13 Февруари 2020 12:53

ПАЗАРДЖИК. От началото на годината община Пазарджик, в партньорство с платформата URBO, предоставя възможност за плащане в Синя зона чрез иновативното мобилно приложение URBO Parking. То може да се свали безплатно на смартфона от Google play и App Store.

Приложението предлага алтернативен начин за плащане в зоните чрез кредитна, дебитна карта или предварително зареден ваучер. Всяко паркиране с URBO Parking спестява 18 стотинки - допълнителната такса за SMS, начислявана от мобилните оператори при заплащане на паркиране.

Използването на апликацията е лесно - потребителите създават еднократно профил, въвеждат банкова карта в защитена банкова среда и могат веднага да платят за избрана от тях зона.

Функционалностите на системата позволяват въвеждане на неограничен брой автомобили (лични и/или служебни), различни карти, пакетно заплащане на паркиране за 2, 3 или повече часа с един клик, зареждане на ваучер (сума за паркиране) на Ваш близък или зареждане на ваучери за паркиране на служители на фирми и издаване на фрактури.

С URBO и чуждестранните гости на Пазарджик могат да плащат почасово паркиране, без да търсят талони.

С пускането на апликацията в града, община Пазарджик стана част от националната мрежа на URBO Parking, налична в още 10 български града. Всички потребители, могат да се възползват от предимствата и автоматизацията на URBO и да паркират, без да се интересуват от номер за съответния град, зони, цени, като така спестяват разходи, време и лутане.

За повече информация: urboparking.com или на фейсбук страницата на платформата.

(Зн)