Сряда, 08 Април 2020

Времето

giweather joomla module

От началото на март започва преиздаването на едногодишните карти за безплатно пътуване в тролеите

Сряда, 26 Февруари 2020 14:50

ПАЗАРДЖИК. От 2-ри март до 1 април гражданите над 70 години и лицата с първа и втора група инвалидност, навършили 68 години, могат да получат новите си едногодишни карти за безплатно пътуване по вътрешноградските тролейбусни линии.

Необходимите документи, които възрастните пътници трябва да представят, са лична карта и актуална снимка, а тези с група инвалидност - и експертно решение от ТЕЛК. Преиздаването на картите ще се извършва в дните от понеделник до петък в Бюрото за абонаментни карти на ул. „Екзарх Йосиф” (на спирката пред Младежкия дом) в Пазарджик. Работното време на абонаментното бюро е от 9:30 до 14:00 и от 15:00 до 18:30 часа.

Притежанието на преференциална карта дава възможност за безплатно пътуване по всички линии на “Тролейбусен транспорт - Пазарджик” АД на възрастните хора над 70 години и лицата с първа и втора група инвалидност, навършили 68 години. През миналата година над 2000 жители на общината са се възползвали от възможността да пътуват с преференции в градските тролейбусни линии.

(Зн)