Сряда, 08 Април 2020

Времето

giweather joomla module

Илиян поведе пред 743 в класацията на National Geographik

Вторник, 11 Февруари 2014 02:00
Илиян Кожухаров Илиян Кожухаров
Гласувайте, че конкуренцията ми диша във врата, призовава кандидат-изследователят
ПАЗАРДЖИК. Илиян Кожухаров води в класацията за кандидат-изследовател. Пазарджишкият ентусиаст, за който разказахме преди дни, участва в проекта Еxplore Bulgaria на National Geographic Channel Bulgaria заедно с още 743 души. Ентусиастите се борят да бъдат харесани за двете свободни места в 4-членния изследователски екип, който ще заснеме шест епизода по дванадесет минути за телевизионния канал "NGC България".
До 20 февруари чрез онлайн гласуване ще бъдат избрани двамата изследователи, а за нуждите на продукцията всеки участник трябва да е свободен за период от 3 седмици между април и май 2014. Всеки може да подкрепи Илиян или друг свой фаворит на http://explorebg.natgeotv.com.
"Хубаво е, че засега съм на първо място, това ми дава реални шансове да продължа в проекта.
Има конкуренти, които ми дишат във врата но се надявам и други хора да ме подкрепят и да се отлепя от тях. Искам чрез вестника да благодаря на всички, които гласуваха за мен, и на всички, които ме подкрепят! Хора, благодаря ви за помощта, ако имате възможност, гласувайте за мен и ударете едно рамо", призова чрез "Знаме" 33-годишният Илиян.
Веднага след публикацията в нашия вестник за участието му в приключениетоq той сканира статията и я публикува във Фейсбук, а приятели и познати я споделяха и го окуражаваха (статията веднага бе качена и в сайта ни www.zname.info).
Кожухаров е активен в социалните мрежи, но не само в това се крие тайната на успеха му. Любителят на природата има приятели из цялата страна, които е опознал не само в чата пред компютъра, а е срещал по планините.
Мнозина от 744-те кандидат-изследователи имат символичен брой гласове.
Други участници са се сдобили само с по един, а други даже нямат и толкова. Илиян обаче е бе събрал до ранния следобед вчера 882 и е мотивиран да спечели и да бъде в групата с двамата избрани предварително партньори - шампионът ни в бътерфлая и участник в олимпиадите в Сидни, Атина и Пекин Георги Палазов и републиканската шампионка по фрирайд ски за 2002, 2004 и 2005 година и инструкторка по сноуборд и уиндсърф Мая Стоилова. Четиримата, заедно с оператор на специализираната телевизия, ще разкрият познати и непознати кътчета от родната природа, но заедно с това ще влязат в интересни премеждия и вълнуващи преживявания, така че адреналинът е гарантиран.
Шестте серии ще представляват хибриден формат между документален филм и риалити и ще бъдат излъчени в праймтайма на National Geographic.
Тодор ГРОЗДЕВ