Неделя, 29 Март 2020

Времето

giweather joomla module

Бензин: Зам.-кметът води рокерски клуб

Четвъртък, 13 Февруари 2014 02:00
Петров кара мощна "Хонда" Петров кара мощна "Хонда"
Петър Петров яха 1300-кубикова "Хонда VTX"
ПАЗАРДЖИК. Зам.-кметът на общината Петър Петров оглавява младия рокерски клуб в града Boys of Hell. Дясната ръка на Тодор Попов от години е любител на двуколесните шосейни машини и в момента яха 1300-кубикова Honda VTX. Петров е и голям фен на "Моторхед", "Айрън Мейдън", "Ей Си Ди Си" и цялата палитра от добрите стари рокендрол и хеви банди.
Членове на "Момчета от Ада" казват за зам.-кмета, че е мъжко момче, има лидерски качества, затова и неслучайно е избран за председател на клуба.
"Прекарваме си чудесно, имаме страхотни моменти заедно и при всеки удобен повод поемаме с машините на мотопоходи. Миналата седмица бяхме на Велинград, а сега мислим да отскочим до Бачковския манастир", поясниха момчета от клуба пред репортер на "Знаме".
Двадесет и двама души членуват в Boys of Hell и претендират да съставляват най-компактния пазарджишки мотоклуб. Моторджиите са добри приятели с пазарджишката секция на старозагорския клуб Free Wind Riders ("Волни ездачи"), а поддържат връзки и с мотобратята си от цялата страна.
Който си пие бирата с тях, знае, че може да ги намери на терасата на "Тракия", ако в момента е бирено време, а те не са на път.
Пазарджишките мототуристи си имат изработена клубна емблема, която кичи гърбовете им. Запазената им марка са нашивките с ухилен череп с мотоциклетни очила.
Тодор ИВАНОВ