Неделя, 29 Март 2020

Времето

giweather joomla module

Общински съветник от БСП - шеф на ВиК

Вторник, 10 Декември 2013 02:00

ПАЗАРДЖИК. Със заповед на регионалната министърката Десислава Терзиева, за ликвидатор на ВиК в ликвидация в областния град е назначен Сергей Стойнов. Той ще седне на шефския стол на водното дружество след вписването му в Търговския регистър. Очаква се това да стане още днес.
Г-н Стойнов ще заеме мястото на досегашния ликвидатор инж.Звезделин Вукев.
Сергей Стойнов е роден през 1974-а в Септември. Завършва Икономическия университет във Варна през 1999-а по специалността “Стопански дейности и контрол на фирми”. Кариерата си започва в общинската администрация в Белово, където работи до 2002-а. След спечелен конкурс става управител на търговското дружество ВиК ЕООД до 2005-а в същия град. Съсобственик и управител е на фирма “Трансбайд” до юни 2012-а. Оттогава е технически ръководител на ВиК - район Септември-Лесичово, назначен от инж.Звезделин Вукев. Два мандата е общински съветник от БСП в Септември. Семеен, с две деца - дъщеря и син.
Какви ще са първите Ви стъпки след поемане на поста, попитахме новия ликвидатор на ВиК. Той отговори така:
- Водното дружество е в ликвидация и един ден трябва да й се види краят. Най-важните ни задачи са да оптимизираме ВиК услугите, ефективността на производствения процес, да намалим загубите на питейна вода, обеща новият ликвидатор Сергей Стойнов.

Пенка МИХАЙЛОВА