Top Panel
Неделя, 08 Декември 2019

Времето

giweather joomla module

Строително училище на 55 години

Петък, 09 Май 2014 03:00
Директорката инж. Иванова с приз „Строител на годината”
ПАЗАРДЖИК. Вчера професионалната гимназия по строителство и архитектура отбеляза 55-годишнината от създаването си.
На тържеството бяха отчетени успехите от училищните състезания “Да измерим земята”, “Сблъсък за една минута”, литературния конкурс “Аз мога повече”. Рециталът по стихове на Петя Дубарева развълнува младите хора.
Директорката на гимназията инж. Петя Иванова поздрави учители и възпитаници с годишнината и им пожела здраве и успехи. Подчерта предимствата на училището, което подготвя специалисти, необходими за строителния бранш.
Инж. Евтим Янев, председател на областното представителство на Камарата на строителите в България, удостои училищната шефка инж. Петя Иванова с високото отличие “Строител на годината”.
Присъстващите домакини и гости наблюдаваха с интерес професионалните умения на младите строители. Любопитство предизвика и благотворителният базар с предмети, изработени от учители и ученици. Със средствата от продажбата им ще бъдат подкрепени изявени момичета и момчета от гимназията.
За доброто настроение на празнуващите допринесе мажоретният състав на математическата гимназия „Константин Величков”. Изяви се и певицата Стейси, ученичка в СОУ „Георги Брегов”.
Пенка МИХАЙЛОВА