Сряда, 29 Януари 2020

Времето

giweather joomla module

И този мандат председателка на Oбщинския съвет ще е Нина Димова

Четвъртък, 14 Ноември 2019 15:17

РАКИТОВО. Новоизбраните общински съветници в община Ракитово, кметът на общината Костадин Холянов и кметовете на кметства Костандово и Дорково положиха тържествена клетва пред областния управител.

Първото заседание на новоизбрания общински съвет започна с водосвет за здраве и успехи в новия мандат. След връчване на удостоверения та от ОИК Ракитово, заседанието бе председателстван от най-възрастния съветник Ангел Кожухаров.
- Целият район около Ракитово е богат на природни и културно-исторически забележителности. Костандово и Дорково са център на национални и международни фестивали, които привличат български и чуждестранни туристи. Тези дадености са предпоставка за развитието на местната икономика, за привличането на инвеститори, за мотивация да съхранявате и работите в името на идните поколения. Обичайте родния край и използвайте всички възможности за усвояване на финансови средства, за да реализирате поставените си цели като представители на местното самоуправление - каза областният управител Стефан Мирев след положената тържествена клетва.
За председател на Общински съвет Ракитово беше избрана Нина Димова от "БСП за България". Тя получи подкрепата на 13 от общо 17 общински съветници.

(Зн)