Неделя, 29 Март 2020

Времето

giweather joomla module

Ветрен, Карабунар и Виноградец са щастливи заради Бошуля

Петък, 24 Януари 2020 09:46

СЕПТЕМВРИ. Като изключително радостна новина посрещнаха жителите на няколко населени места в общината започването на дългоочаквания ремонт на главната улица в Бошуля. От тази придобивка ще бъде облагодетелствано и цялото население на Ветрен, както и жителите на Карабунар и Виноградец, които пътуват всекидневно по този маршрут в посока Пазарджик.

Първа копка на обекта бе направена в присъствието на областния управител Стефан Мирев, общинския кмет Марин Рачев, председателят на Общинския съвет Кирил Тодорин, кметове на околните села и фирмата-изпълнител „Еко хидро 90”. Посрещна ги местната кметица Христина Венчева, която имаше като един от „козовете” в предизборната си кампания именно обещанието за мащабната реконструкция. Предстои цялостно изграждане на пътната конструкция, поставяне на нови бордюри, дъждовна канализация и водопровод.

"Ремонтът на тази важна пътна артерия бе належащ от 30 години, смениха се много местни и общински управници, депутати, но въпреки обещанията им преди всеки вот, така и не се стигна до бленувания от бошулци ремонт", заяви Христина Венчева. Тя добави, че единствено от областния управител е получила разбиране и подкрепа от страна на държавните институции. След което отец Кънчо отслужи водосвет за здраве и безаварийна работа.

(Зн)