Четвъртък, 27 Февруари 2020

Времето

giweather joomla moduleЙордан Младенов ще разчита в мандат 2019- 2023 година на Обществен съвет

Събота, 25 Януари 2020 12:21

Кметът на oбщина Пещера Йордан Младенов събра на работна среща членовете на новосъздадения Обществен съвет. В него членуват 16 представители от едрия и среден бизнес, медици, учители, собственици от обувния бранш, спортни деятели, дейци на културата и общественици. Членовете ще се събират периодично през годината за да обсъждат и вземат решения по обществено значими проблеми и ще оказват съдействие на Кмета по време на неговото управление в мандат 2019-2023 година, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

На първото заседание Младенов запозна присъстващите с финансовото и стопанско състояние на Общината и посочи по- важните акценти в своята програма за управление през следващите 4 години. Сред по-важните основни управленски принципи по които ще работи Йордан Младенов са върховенство на закона, ефективно управление, прозрачност при вземането на решения.

Кметът ще разчита на диалог и партньорство с гражданите, както и на отчетност при изразходването на публичните средства и разпореждането с публични ресурси. Градоначалникът гарантира отговорност към правата, сигурността и просперитета на жителите на община Пещера.

(Зн)