Сряда, 08 Април 2020

Времето

giweather joomla module

Най-добрите фитнес модели се състезаваха в спа столицата

Сряда, 26 Февруари 2020 10:00

ВЕЛИНГРАД. На пищна церемония бяха избрани King & Queen of Fitness Tourism за 2020 г. Преди часове в луксозния клуб The Place в спас толицата се проведе конкурсът за най-добрите фитнес модели се състезаваха един срещу друг и бяха оценявани по физическа форма – красота, секспил и, разбира се, мускулатура. Конкуренцията беше ожесточена и за експертното жури беше трудно да отсъди кои да са победителите сред мъжете и жените. 


В мъжката категория титлата грабна Тодор Николов. Тодор има две висши образования – бакалавър по икономика на търговията и магистратура по национална сигурност. Той е професионален кикбоксьор, а в свободното си време се занимава и с още спортове, най-вече с фитнес и футбол. Няколко години е прекарал в Америка, където е работил като каскадьор в холивудски продукции.

Queen of Fitness Tourism 2020 стана Вероника Илиева. Красавицата е на 32 години и е от София. Тя се занимава с фитнес, постепенно фитнесът се е превърнал в нейна професия. Днес тя е професионален фитнес инструктор и помага и на другите да поддържат перфектна форма. Освен че си тръгна с голямата награда от конкурса, Вероника беше избрана и за лице на веригата Pulse Fitness & Spa, както и лице на Goto Jewellery and Diamonds.

Момичетата, които се състезаваха за титлата “Queen of Fitness Tourism 2020”, пристигнаха с уникална дванадесетметрова лимузина “Хамър”, предоставена от Limos.bg.

Конкурсът “King & Queen of Fitness 2020” събра на едно място едни от най-известните личности на България. Някои бяха просто гости на събитието, а други – част от звездното жури. Сред съдиите бяха поп фолк певицата Ивайла, Lady Bulgaria 2019 Ивана Славова, пиарът и продуцент на звездите Християн Гьошев, топ дизайнерката на България Веселина Матео, Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова, Queen of Freedom 2018 Михаела Тошинова, риалити звездата Георгиос Сърбинов и др. За доброто настроение в клуба се погрижи феноменалната Ивайла, която изпълни най-големите си хитове. Специално внимание бе обърнато на нежната част от участниците.


Веселина Матео се погрижи за безупречната визия на участничките. В кръга с официални тоалети всички дами бяха облечени с най-изящните рокли от колекцията на бранда й Mattew Collection. Подаръците пък бяха любезно предоставени от натурална козметика “Biofresh”, верига “Pulse Fitness & Spa” и “Goto Jewellery and Diamonds “.


(Зн)