Понеделник, 17 Февруари 2020

Времето

giweather joomla module

На Първа пролет: Кръг на любовта на Алков камък

Четвъртък, 20 Март 2014 02:00
Алков камък е силно енергийно място Алков камък е силно енергийно място
Около общините, до парламента да се хванем за ръце и със силата на молитвата и любовта да пречистим сърцата си, призовават организаторите
РАКИТОВО. Около десетина ентусиасти ще направят Кръг на любовта на Алков камък. Това ще стане на 22 март от 12 часа, а тръгването от Ракитово е два часа по-рано.
Това е част от инициативите на
2014-а - година на Добротворчеството, а организатор на проявите е Силвина Белопойчева. По същото време тя с Георги Изворски ще бъде в София в градинката между парламента и Университета, където също ще направят Кръг на любовта.
"Ще кажем молитвата за България, ще си пожелаем да пребъде благият дух, България да се превърне в блага ария и душите по цялата земя да запеят тази велика песен!" - казват организаторите.
"Избрахме Алков камък, защото е силно енергийно място, поясни Николай Проданов от Ракитово. Там е имало древно тракийско светилище на богинята Хера. Освен това е и лесно достъпно за по-трудно подвижни хора."
"Понякога мечтаем за...чиста, светла, здрава, красива, просперираща, независима България... Как да сбъднем тази мечта?! - питат организаторите на проявата и допълват, че това е една инициатива за промяна статуквото на България и българите. Промяна на подхода. Промяна на светогледа. Да погледнем в себе си, защото "правилното ни отношение към нещата прави нещата". Защото България е всеки един от нас!
Да запалим свещичката на Вярата, Надеждата и Духа!
Заедно около общините, до парламента да се хванем в кръг за ръце и с трансформиращата сила на молитвата и Любовта да пречистим сърцата си. Да излъчим Любов към българските политици и да задвижим нещата в България в една нова посока - посоката на Любовта и приятелството, към едно общество, в което служенето на народа е въпрос на чест и дълг! В което не парите, а добрите нрави управляват.
Възможно ли е? Нека проверим това заедно през тази година?!
Първия кръг ще направим на 22 март - по случай настъпването на пролетта, по случай Денят на водата. Отидете някъде близо до общината във вашия град, ако сте повече хора, може и в кръг да се обиколи сградата на общината".
Участниците в проявата в 12 на обяд на 22 март ще се хванат за ръце и ще кажат молитвите: "Молитва Духът на БлагАрия", "Формула на обичта", "Молитва за изцеление на водата", формули от Учителя Петър Дънов и ще завършат с песента "Многая лета".
Следващите дати през годината - около двадесето число на месеца в неделя, пак в 12 часа на обяд ще казват молитвите за благоденствие на България, независимо къде се намират, в група или индивидуално. Инициаторите обаче подчертават, че е по-добре да се продължи с работата около общините и парламента.
"Ние не сме политическа организация, духовна, религиозна... Правим това от чисто сърце и душа за благото на всички! Не критиката, не протестите, а любовта и духът могат да донесат духовното възраждане на България!"
Следващите дати за кръгове на любовта са 20 април, 18 май, 22 юни, 20 юли, 17 август, 21 септември, 19 октомври, 23 ноември, 21 декември.
Мери СЛАВОВА