Четвъртък, 23 Януари 2020

Времето

giweather joomla module"Незабравка" с нов председател

Понеделник, 02 Декември 2013 18:06

СЕПТЕМВРИ. За първи път в 90-годишната история на организирания туризъм в общината жена оглави туристическо дружество. От няколко дни Марина Коева е председателка на дружество "Незабравка". Неговите членове се събраха на извънредно изборно събрание, за да изберат нов Управителен съвет и делегат за насроченото на 14 декември в Банкя извънредно събрание на БТС. На него ще бъде гласувана оставката на сегашния председател на БТС Костадин Паскалев, ще бъде избран нов председател и Управителен съвет.
След проведено явно гласуване, в което участваха 60 души, в новия управителен съвет на "Незабравка" на мястото на починалия наскоро председател и основател на дружеството Пламен Джоков и на Георги Кузев (поради напреднала възраст) бяха избрани Петър Вацев и Венцислав Попов. Те ще отговарят за дейностите на клубовете "Ветерани" и "Млад турист".
На първото си заседание, веднага след приключване на гласуването, Управителният съвет избра единодушно за председателка на "Незабравка" Марина Коева от Септември. Зам.-председател е Евгени Попов, а секретар - Петър Вацев. Решението беше прието с бурни овации от туристите. Марина Коева благодари за доверието и обеща да работи за популяризиране на туризма и утвърждаване на запазената марка "Незабравка".

Ива СЛАВЧЕВА