Неделя, 29 Март 2020

Времето

giweather joomla module

За втори път в курорта: Моми и ергени пак ще търсят половинки

Сряда, 28 Май 2014 03:00
ВЕЛИНГРАД. През юни в курорта ще се проведе второто издание на Фестивала на необвързаните. Както миналата година, така и тази  организаторите ще целят да съберат на едно място сродни души от различни полове и на различна възраст с цел общуване, влюбване, а защо не и брак.
“Предстоят три незабравими денонощия на активни запознанства и контакти, интригуващи тематични срещи, школи по танци, боулинг състезания, концерти с участието на именити български звезди”. С тези думи се приканват и бъдещите участници в събитието.
Уроци по любов и обвързване отново ще дава Наталия Кобилкина. Темата на нейните лекции този път ще бъде “69 съвета за секс”. Част от цялото шоу ще бъде и изборът на мис и мистър фестивал, а за доброто настроение на всички ще се грижат ансамбъл “Българе”, Веселин Маринов, Интро и други.
Най-важните условия за участниците са те да са пълнолетни и необвързани. До момента според статистиката сред регистрираните, по-голям интрес към участие проявяват жените - 58 %, и по-малък мъжете - 42%. Необвързаните ще пристигнат в града на 20 юни.
Димитрина КЪСЕВА