Top Panel
Неделя, 17 Ноември 2019

Времето

giweather joomla module

Кирил Тодорин отново е начело на Общинския съвет в Септември

Четвъртък, 07 Ноември 2019 13:19

"Бъдете инициативни и последователни, стремете се да постигате консенсус, да чувате и разбирате предложенията и проблемите на хората, които са ви дали изключителната привилегия да решавате и работите за общото благо. Пожелавам ви с воля и разум да вземате законосъобразни решения в интерес на хората". Това каза в приветствието си областният управител Стефан Мирев по време на тържествената сесия на Общинския съвет в Септември.

Клетва положиха новоизбраните кмет на общината Марин Рачев, 21 общински съветници и 11 кметове на кметства. Заседанието бе водено от най-възрастния съветник Иван Костов.

След проведената процедура за избор на нов председател, с гласовете на 13 от общо 21 съветници, за председател беше избран Кирил Тодорин от местната коалиция "Обединени земеделци", в която участват ПП ГЕРБ, ВМРО-БНД и ПП НФСБ.

Останалите парти и коалиции в новия Общински съвет на Септември са местната коалиция "БСП за България", местната коалиция "Алтернатива на гражданите, ПП "Единна народна партия" и ДПС. Следващото заседание на Общинския съвет в Септември ще се проведе на 14 ноември.

(Зн)