Top Panel
Неделя, 08 Декември 2019

Времето

giweather joomla module

За председател на Общинския съвет в Лесичово бе избран Васил Дамянов

Вторник, 12 Ноември 2019 15:34

Тържествената клетва на Общинския съвет в Лесичово се проведе в залата на народното читалище "Отец Паисий". Общинските съветници, кметът на община Лесичово и кметовете на кметства Калугерово, Динката, Боримечково, Церово и Памидово положиха клетва и подписаха клетвените листове в присъствието на областния управител Стефан Мирев.

“Бъдете инициативни и последователни, стремете се да постигате консенсус, да чувате и разбирате предложенията и проблемите на хората, които са ви дали изключителната привилегия да решавате и работите за общото благо", каза по време на тържественото заседание областният управител Стефан Мирев. Като един от най-важните проекти за общината, Мирев посочи проекта за рекултивация на старото сметище, чиято реализация започна преди два месеца.

Кметът на Лесичово инж.Серьожа Лазаров ще управлява общината за трети пореден мандат. Той благодари за подкрепата и доверието на всички жители на общината. За председател на Общинския съвет в Лесичово беше избран Васил Дамянов от ГЕРБ. Той получи подкрепата на 10 от общо 13 общински съветници.

По идея на най-младите общински съветници, в централния парк на Лесичово бяха засадени пет млади борчета.

(Зн)