Неделя, 23 Февруари 2020

Времето

giweather joomla moduleФутболистите на „Хебър” излязоха в мини ваканция

Петък, 24 Януари 2020 08:44

АНТАЛИЯ. Футболистите на „Хебър” от вчера се радват на мини ваканция от три дена и половина. Те трябва да се явят за тренировка в неделя следобед, а дотогава ще с отдадат на пълен релакс. Никой от тях няма да се възползва от опцията да се прибере за малко в родината.

Играчите ще използват целесъобразно свободното си време за СПА, масажи, релакс, шопинг, разходки, а някои от тях вече са решили да разгледат аквариума, който е една от местните забележителности. Те ще имат достатъчно забавления и условия за пълноценен отдих, даже да решат да останат в хотелския комплекс „Тренди Лара” с шестте ресторанта, 9 бара, закрития басейн и спа център, магазини, спа център, дискотека. Двадесет и шестте състезатели на Митов имат на разположение за разпускане и билярд, боулинг, тенис корт, фитнес център, дартс и тенис на маса.

В сряда ги очаква контрола с "Аустрия" (Виена), която ще бъде четвъртата им проверка на турска земя и от началото на сезона. Да припомним, че до момента те имат две загуби и една победа.

(Зн)