Четвъртък, 27 Февруари 2020

Времето

giweather joomla moduleС турнир и двуразови тренировки хебърци подновиха подготовката си в Турция

Понеделник, 27 Януари 2020 17:44

АНТАЛИЯ. С вътрешен блиц турнир и с двуразови занимания футболистите на „Хебър” подновиха подготовката си на лагера в турския курорт. В днешния понеделник особено емоционално и атрактивно бе първото занимание за деня, което бе белязано от своеобразен мини блиц турнир между три отбора на „зелените”. Покрай редуванията на бягане те премериха сили помежду си като краен победител стана тимът на Янко Ангелов, Георги Андонов, Георги Каракашев, Димитър Везалов, Диян Димов и Мартин Вълчинов (на снимката).

На този етап в лазарета на отбора остават възстановяващите се от контузии Веселин Марчев и Стойчо Папазов. Добрата новина за треньорския щаб на тима е свързана с крилото Октай Хамдиев, който беше излекуван от лека травма и вече тренира наравно с останалите.

Да припомним, че в четвъртък пазарджишките футболисти ще изиграят в Белек четвъртия си контролен мач на турска земя като този път ще срещнат елитния Аустрия (Виена). Седмите в австрийската Супер лига са на лагер в турската Ривиера, където ще останат до 31-ви януари. Австрийците пък днес се изправиха срещу втория тим на „Локомотив” (Москва).

(Зн)