Сряда, 19 Февруари 2020

Времето

giweather joomla moduleУченическите спортни игри продължават след грипната ваканция

Събота, 08 Февруари 2020 10:16

През ноември станаха ясни победителите в Ученическите спортни игри 2019/2020 по футбол на общинско ниво. Веднага след грипната ваканция игрите продължават със срещи в останалите спортове.

Според предварителния график, състезанията по тенис на маса са от 11 до 13 февруари във физкултурния салон на ИСУ „В. Левски”. По възрастови групи ще се конкурират: при V-VII клас момичета - 4 отбора и момчета - 6 отбора, при VIII-X клас девойки - 4 отбора, младежи -8 отбора.

Надпреварата във волейбола също ще е в ИСУ „В. Левски” от 14 до 16 февруари. Тук в различните възрасти победители ще определят следните срещи: V-VII клас момичета и момчета по 3 отбора и XI-XII юноши и девойки отново по 3 отбора, а при VIII-X клас девойките и младежите са по 4 отбора.

Срещите по баскетбол са в новата спортна зала на НПГГС „Хр. Ботев” на 21, 22 и 23 февруари. Тук ще се конкурират по два женски отбора при V-VII и VIII-X клас и по 4 мъжки в същите възрастови групи. При най-големите - XI-XII клас, ще играят 3 юношески отбора.

За срещите по шахмат, които ще бъдат на 25 февруари в ИСУ”Св. Св. Кирил и Методий”, са заявили участие 3 отбора.

(Зн)