Сряда, 08 Април 2020

Времето

giweather joomla module

В “Асарел-Медет” АД: Председателката на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова гостува на проф. д-р Лъчезар Цоцорков

Вторник, 03 Юни 2014 03:00
Председателката на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова посети “Асарел-Медет” АД на 30 май. Легендарната спортистка гостува  по покана на изпълнителния директор на дружеството проф. д-р Лъчезар Цоцорков. По време на състоялата се работна среща бяха обсъдени проблемите на българския спорт, както и перспективите за неговото развитие. Проф. д-р Лъчезар Цоцорков запозна Стeфка Костадинова с подкрепата на компанията за развитието на спорта в община Панагюрище и региона.
Гостенката остана впечатлена от уникалния за България модел за подпомагане на спорта от “Асарел-Медет” АД и общината чрез Асоциацията на спортните клубове в Панагюрище. Костадинова се запозна  и с изграждането на многофункционалната спортна зала с 2000 зрителски места и две игрални полета, финансирано от “Асарел-Медет” АД и неговите акционери. Двамата обсъдиха възможността Българският олимпийски комитет да съдейства новата спортна арена в Панагюрище да приема състезания от националния и международния календар.