Печат на тази страница

На стадиона отбелязаха 40 дни от загубата на Дечо

Сряда, 10 Юли 2019 14:08

ПАЗАРДЖИК. Днес роднини, приятели и фенове на ФК Хебър отбелязаха 40 дни от загубата на любимеца на пазарджишката футболна агитка Младен Радков–Дечо. На площадката пред помощните игрище на стадион „Георги Беновски” те направиха панихида послучай 40 дни от загубата на бившия футболист, а подобен ритуал тук се прави за първи път. Бе отслужена заупокойна молитва, а хората се върнаха назад във времето, когато Дечо вдигаше на крак трибуните и те експлодираха с мощна подкрепа за любимия отбор.

В края на май футболистът с най-много голове в „Б” група (80 в 185 мача) Дечо почина от инфаркт в Тенерифе, където живее от няколко години. Той е кремиран там, но желанието на близките му е в бъдеще прахът му да бъде пренесен в родния град.

Паметта му днес почетоха повечето от някогашните му съотборници в „Хебър”, някогашният президент на клуба Стоян Пешлов, приятели, фенове, както и брат му Стоян, който благодари на присъстващите за вниманието и уважението, както и на кмета Тодор Попов за жеста именно тук да се направи панихидата.

(Зн)

Joomla SEF URLs by Artio