Печат на тази страница

Тодор Попов за кандидатите на "Новото време": Хора с авторитет и биография, полезни за местната общност

Вторник, 01 Октомври 2019 20:37

ПАЗАРДЖИК. Днес Тодор Попов представи приоритетите и листата от кандидати за общински съветници на коалиция "Новото време". За листата той каза:

-Успяхме да постигнем необходимия баланс от опит, умения и младост. Включихме представители на почти всички социални и професионални групи, на творческите гилдии, спортисти, бизнесмени, предприемачи, представители на неправителствени организации, на Ловно-рибарския съюз, юристи, лекари - все уважавани хора, хора, които са показали своето отговорно отношение към гради ни, както и желанието си да бъдат полезни на местната общност.

За мен е голяма чест, че се съгласиха да бъдат с мен. Винаги съм казвал, че атестатът за един човек е неговата биография. А това са хора с биографии.

Общинският съветник трябва да е човек с професионални и човешки качества. Да е добър пример и авторитет. Да притежава нужната експертиза за дейностите, които предстои да бъдат извършени във връзка с управлението на града. Защото управлението е сложен баланс от интереси и всеки кмет се нуждае от хора, които да му дават най-правилните и точни съвети, за да взима той най-правилните и точни решения.

(Зн)

 

Joomla SEF URLs by Artio