Печат на тази страница

Адвокат доктор Илия Колчев: Време е за равносметка и промяна!

Четвъртък, 03 Октомври 2019 12:34

"Работа, работа, работа!" - три прости думички с изключително сериозно значение не само за град Пазарджик, но и за цялата държава.

Времето преди избори винаги е време на равносметка за жителите на определеното населено място.

Тази равносметка е какво е свършено през последните години на управление и какво би могло да бъде свършено, за да се чувстват хората спокойни и сигурни не само за себе си, не само за децата си, но и да имат възможността да прогнозират в близкото бъдеще какво позитивно или негативно би могло да им се случи.

Изборите са тези, в които хората показват своята обществена нагласа, а общественото мнение се формира чрез даването на своя вот за определена политическа сила или кандидат. По този начин гласоподавателите "наказват" предходното управление, искайки промяна, или чувствително го "оправдават" поради задоволството от позитивния ефект на стореното.

Понастоящем обаче времето за промяна в Община Пазарджик дойде!

Сега е моментът трудолюбивите, съвестните, неподкупните гласоподаватели - тези, които искат по-добър живот, достойно заплащане за труда им и европейско гарантиране на основните им човешки права и свободи, да направят своя избор и да гласуват по съвест за единствените, които могат да донесат стабилност и спокойствие в техния живот!

Гласувайте по съвест!

Адвокат доктор Илия Колчев
Кандидат за общински съветник от ГЕРБ-Пазарджик

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Joomla SEF URLs by Artio