Печат на тази страница

Още спортисти се включиха в кампанията за Георги

Събота, 05 Октомври 2019 12:56

Немалко спортисти, спортни деятели и фенове се включиха в помощ на Георги Арнаудов. „Знаме” писа за кампанията за младежа, който се нуждае от спешно лечение. Футболистите на Бенковски (Црънча) излизат в съботното дерби на Б ОФГ с Родопи (Дебръщица), а входната такса от 2 лева е за лечението на Георги. Срещата е от 16 часа на стадион "Георги Бенковски" в Црънча. Непосредствено преди, повреме и след мача на разположение за феновете на двата отбора ще бъде поставена и кутия за дарения.

Група младежи от Септември пък организират благотворителен турнир като част от кампанията за борбата на пазарджиклията в борбата му с тумора на тазобедрената кост.

Благотворителният футболен турнир ще се състои на 12 и 13 октомври (събота и неделя) в двора на СУ „Хр. Ботев” в Септември, съобщават организаторите. Турнирът ще се проведа по правилата 5+1 и всеки отбор участва с такса (кой колкото има като възможност). Крайният срок за записване на отборите е 10 октомври (четвъртък).

И волейболистките на пловдивския „Марица” се включиха в кампанията и последваха примера на пазарджишките спортисти (за тях писахме в миналия брой). Шампионките участват в благотворителния търг във Фейсбук с топка с автографите им, с която се играе в Шампионската лига.

Да припомним, че Вашата подкрепа може да изразите в поставените кутии, както и на дарителската сметка на Георги Арнаудов :

BG72RZBB91551011086230

BIC RZBBBGSF,валута – BG Leva, Райфайзенбанк.

(Зн)

Joomla SEF URLs by Artio