Печат на тази страница

Пожарникар направи предложение за брак с огън и вода

Понеделник, 07 Октомври 2019 09:38

34-годишният пожарникар от Пазарджик Георги Нончев падна на колене пред своята любима Мима Минкова, която работи като учител. Това се случи в Панагюрище преди няколко дни, пред погледите на негови колеги, по време на импровизирано учение. Двамата са родом от Пазарджик, запознават се през 2016 година, а през 2017-та между тях припламва искрата на любовта.

Романтичната изненада дълго време била планувана от Георги и неговите колеги, като са взети всички разрешения за т.нар.учение. Полицейски служители също дали едно рамо на пожарникаря, като на входа на град Панагюрище спрели за проверка автомобила на 29-годишната Мима, която била в компанията на приятелка, която също знаела за предстоящото предложение.  Огнеборецът минал през  огън и вода и под бурни овации и вой на сирени, попитал неговата любима жена дали ще се омъжи за него, държейки с ръцете си малка червена кутийка с пръстен. Без да се замисли, Мима отговорила с "да" на вълнуващото предложение.  Последвали бурни овации от страна на всички присъстващи, които започнали да скандират "Горчиво". За финал, бъдещите младоженци преминали прегърнати през водната завеса.

Георги чувствал известна доза притеснение и вълнение в големия ден, признава той, но въпреки това бил сигурен, че отговорът на Мима ще бъде положителен.

(Зн)

Joomla SEF URLs by Artio