Печат на тази страница

"Мистерия" превзеха сцената на "България търси талант"

Понеделник, 07 Октомври 2019 14:54

Мажоретният състав "Мистерия" към Общинския детски комплекс (ОДК) в Пазарджик буквално превзе сцената на "България търси талант" снощи. Момичетата показаха синхрон, грация и елегантност, наред с много финес и завидни танцови умения.

Ицо Хазарта бе готов да им даде "Да", още преди да са започнали да танцуват. "Толкова много вкус във всяко нещо, което правите", бе щедър на комплименти и Любо Дилов. Разбира се, "Мистерия" продължават.

Съставът се състои от 19 момичета, а тяхна ръководителка е Виргиния Нешева. Целта им е да покажат, че мажоретният спорт в България не е една мажоретка, която върви с помпони в ръка, а е достоен за уважение.

- Повече от развълнувани сме - не крият грациите. - Приканваме всеки, който ни харесва и подкрепя, да проследи нашето звездно приключение. Нека заедно изживеем емоциите и хубавите моменти на една истинска сбъдната мечта.

Вече толкова години се борим за това да покажем нагледно какво всъщност представлява нашият спорт. Насладете се на изпълнението на едни световни шампионки. И на желанието, емоцията и енергията, които влагаме, за да може всичко това да се получи по най-добрия начин!

(Зн)

Joomla SEF URLs by Artio